Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnesena optužnica

Don Sinanović optužen zbog ubojstva na mah

'don_ivan_sinanovic'
Dubrovački vjesnik
02.11.2012.
u 10:19

Optužnicom se okrivljenika tereti da je u Banićima (općina Dubrovačko primorje) ubio predsjednika Mjesnog odbora Marka Kraljevića.

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podnijelo je optužnicu protiv don Ivice Sinanovića zbog kaznenog djela ubojstva na mah. Optužnicom se okrivljenika tereti da je u noćnim satima oko 1.20 sati 22. svibnja ove godine u Banićima (općina Dubrovačko primorje) ubio predsjednika Mjesnog odbora Marka Kraljevića. DORH navodi da je Kraljević bez povoda i u alkoholiziranom stanju došao pred župni ured vičući i prijeteći te je udarcem noge otvorio zaključana ulazna vrata i tako ušao u župni ured.

Potom je nogom udario u vrata dnevnog boravka i, nakon što ga je Kraljević udario šakom u lice, a što je, kako navodi DORH, kod Sinanovića prouzročilo snažno uzbuđenje i bijes, udario Kraljevića šakom u lice. 

Od udarca je pao na pod, a dubrovački svećenik ga je, kako bi ga lišio života, šakom više puta udario po licu te ga teško i za život opasno ozlijedio, od čega je Kraljević i preminuo. Sinanović je nedavno izjavio da mu je jako teško i žao zbog svega što se dogodilo te da noću teško spava.

>>Don Sinanović: Žao mi je što sam ubio Marka, to je moj križ!

Komentara 3

IN
intellegens
12:31 02.11.2012.

Iz ovoga se clanka moze zakljuciti da se don Ivica Sinanovic branio napadnut je sakama i da je tako uzbuden i bijesan covjeka ubio. Zasto je protiv njega uopce podignuta otuznica.

DU
Deleted user
12:49 02.11.2012.

Što je to njegov motor???ebote a mi mislili bogoljupci i njihove sluge siromaji poštene i pognute grbače i glave. Gdje li samo ovaj svjet ide? Sigurno samo ne ka dobrom putu. Baš me je stid što sam čovjek rasa, jer ponekam pomislim, zar tu i ja pripadam

MO
mozel
13:06 02.11.2012.

Sta je taj Marko Kraljevic zelio kada je dosao noci u 1,30 sati u Zupni ured i nogom razbio vrata ulazna,zatim razbio vrata od dnevnog boravka i jos udario sakom u lice svecenika?.Znacili ovo:da se svecenik nije smio braniti i trebao je dozvoliti Marku Kraljevicu da ga ubije?Pa ovo bi bilo jasno i djeci iz djecijeg vrtica da bi trebalo ukloniti napadaca i nepozvanog gosta,a ne da se tuzi za ubojstvo.Ja mogu reci samo za sebe,da je dosao i onaj "pravi" Kraljevic Marko iz Prilepa da sigurno nebi prosao dobro a mozda i gore od ovoga Kraljevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije