Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozlilo mu pred kamerama

Liječnik tijekom emisije uživo dvaput dobio infarkt

turski doktor
Foto: Youtube Screenshot
14.11.2014.
u 08:45

Doktoru Uguru Yanselu inače profesoru ortopedije pozlilo je tijekom emisije Zdravo življenje ('Saglikli Yasam') koju prate milijuni gledatelja.

Turski liječnik tijekom jedne emisije o zdravlju koja se emitira uživo ispred kamera je dvaput pretrpio srčani udar, javlja Daily Mail.

Doktoru Uguru Yanselu inače profesoru ortopedije pozlilo je tijekom emisije Zdravo življenje ('Saglikli Yasam') koju prate milijuni gledatelja. Dok je o spuštenim stopalima razgovarao s voditeljicom emisije Arzu Kilicc naglo se nagnuo naprijed i primio za prsa. Ona ga je pitala je li sve uredu s njime. Nakon što je popio čašu vode činilo se da je došao k sebi no tada je dobio drugi, teži infarkt. Voditeljica ga je ponovno pitala osjeća li se dobro, nakon čega joj je on pokazujući na svoja prsa odgovorio da nešto nije u redu s njegovim pacemakerom.

Yansela su ubrzo prebacili iza pozornice gdje je dobio i treći infarkt. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu, a kako su izvijestili, liječnikovo zdravstveno stanje je stabilno.

Inače, dok je liječnik pred kamerama pokazivao da ima problema sa zdravljem voditeljica je cijelo vrijeme ostala smirena, a emitiranje je završila sa smiješkom i riječima da je' vrijeme da se sada pobrinu za njihovog liječnika i reklame'.

 

>> Izvještavali UŽIVO o poplavama pa snimili nešto što nisu očekivali

Komentara 1

KO
kojesta
17:08 17.11.2014.

jadni doktor, ocito jos nije cuo za nattokinazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije