Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao tučnjavu

Dobio 15 dana zatvora nakon što je uhvatio djevojku za stražnjicu

Stražnjica
Boris Ščitar/Pixsell
24.10.2011.
u 17:21

Djevojka (20) nalazila se u društvu prijatelja kada ju je 27-godišnjak uhvatio za stražnjicu. Pola sata kasnije napao je 30-godišnjaka koji mu je zbog toga prigovorio

Dvojica muškaraca zaradila su zatvorsku, odnosno novčanu kaznu zbog narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u Rovinju i to zato što je jedan od njih uhvatio za stražnjicu 20-godišnju sugrađanku koja se nalazila u kafiću.

PU istarska izvijestila je, naime, da su se u petak oko 22.30 sati u kafiću u Ulici Joakima Rakovca potukla dvojica mladića nakon što je 27-godišnjak uhvatio za stražnjicu djevojku koja je bila u društvo nekoliko prijatelja. Kada su mu oni prigovorili zbog toga, mladić je otišao iz kafića, no vratio se nakon pola sata i napao 30-godišnjaka koji je bio u društvu djevojke. Izbila je tučnjava u kojoj je lakše ozlijeđen 30-godišnjak.

Policija je utvrdila da su obojica bila pod utjecajem alkohola te su prekršajno prijavljeni zbog narušavanja javnog reda i mira. Na Prekršajnom sudu u Rovinju 27-godišnjak je dobio 15 dana zatvora zbog drskog ponašanja, a 30-godišnjak je zaradio novčanu kaznu od 750 kuna.

Ključne riječi

Komentara 25

OD
ODzizsKrajst
18:31 24.10.2011.

Pa da, jer ako ti netko uhvati curu za d**e i onda te počne tuć, ti eventualno imaš pravo reći mu \"Drzniče jedan\" i to normalnim tonom, nikako ne vikati. U suprotnom si isti kao on. Ova država je strip.

TI
tintilinic100
18:44 24.10.2011.

Ma to je u redu. Oboje su bili pijani i zato ide prijava obojici. Ako su se već mislili tući onda nisu trebali zvati policiju... jer su znali da su pijani. Mislim.. teško je ovako razaznati iz članka tko je kome što rekao. I tko je kriv. A cure se nekome dadu za g**u hvatati.. a nekome ne. Tko će ga znati. :)))) Istina je negdje između :))))

JO
jolly
18:07 24.10.2011.

Ako je sve dobro prenešeno, ispada da je 30-godišnjak dobio kaznu od 750 kn, jer je dobio batina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije