Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odblokiran račun

Dobili plaću za lipanj te počinju s uređenjem gospodarske zone

'Slavonija_Kutjevo_23..03.2010. Ivica Nikolic, gradonacelnik kutjeva Photo: Dusko Mirkovic/PIXSELL'
Duško Mirković/Pixsell
04.09.2012.
u 12:20

Na račun im je 19. lipnja "sjela" komunalna tvrtka Tekija zbog duga iz prijašnjih godina koji je iznosio blizu milijun kuna

Račun grada Kutjeva s jučerašnjim danom, nakon 77 dana blokade, odblokiran je. Na račun im je 19. lipnja "sjela" komunalna tvrtka Tekija zbog duga iz prijašnjih godina koji je iznosio blizu milijun kuna. Za to vrijeme nisu isplaćivane ni plaće zaposlenicima gradske uprave, knjižnice, vrtića i komunalnog pogona.

− Sada smo isplatili plaće za lipanj, a vjerujem da ćemo do kraja rujna isplatiti za srpanj. Nadamo se da ćemo u listopadu doći na nulu i isplatiti sve obveze prema zaposlenicima i dobavljačima − kazao je Ivica Nikolić, gradonačelnik Kutjeva.

Rješavanje blokade gradu će omogućiti da počne i s realizacijom projekta uređenja gospodarske zone, za što su iz EU fondova dobili gotovo milijun eura.

− Završit ćemo kompletnu infrastrukturu u gospodarskoj zoni, odnosno kanalizaciju, vodu, struju te asfaltiranje preostalih cesta. Kako je u projekt uključena i udruga Kutjevački vinari, oko pola milijuna kuna uložit će se za opremanje vinarskog laboratorija – objasnio je gradonačelnik Nikolić.

>>Zbog rupe u proračunu građani ostaju bez struje, vode, vrtića

Komentara 1

DF
deutz fahr
12:02 05.09.2012.

sjela plaća pa se može lagano na fejsu opuštati...a iz krize će se izvući taman pred lokalne izbore! mislim da je to u redu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije