Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u bih

Djevojku vezao za krevet i danima silovao pa je prodao za 90 KM

silovanje
Arhiva VL
22.12.2012.
u 16:23

Reuf Agalić (34) oteo je 27-godišnjakinju, vezao ju za krevet i danima silovao, a nakon toga ju je prodao jednom muškarcu iz Sanskog Mosta

Danima je prvo silovao, a nakon toga prodao za 90 konvertibilnih maraka 27-godišnju A. O. iz Zenice Reuf Agalić (34) kojega je 14. prosinca uhitila bosanska policija. Djevojka je u paklu živjela dva tjedna, a 34-godišnjak ju je danima silovao dok je ona bila zavezana za krevet.

Stravičan zločin dogodio se u kući u naselju Polje kod Velike Kladuše, piše Dnevni Avaz. Muškarac je djevojku nakon toga prodao jednom muškarcu iz Sanskog Mosta i to za 90 maraka.

Djevojka je uspjela pobjeći prilikom primopredaje na benzinskoj postaji Čakim Komerc u naselju Zborište jer se pokvario automobil u kojem su ju vozili. Muškarca je prijavila policiji te im ispričala kako ju je vezao konopcem i bakrenom žicom te joj stavljao ljepljivu traku preko usta i tjerao na seks.

Priča se kako se osumnjičeni Agalić ženio već 36 puta te je često svoje supruge za novac dijelio s drugim muškarcima. Policiji je od ranije poznat po kaznenim djelima.

>> VIDEO Pretukao i silovao curicu pa je u naručju donio u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 6

QW
qwerty
09:00 23.12.2012.

a koliko se takvih i još luđih dovuklo u hrvatsku. prekasno je za ograđivanje.

TO
Toni50
16:52 22.12.2012.

Svašta na tome našemu balkanu a i u susjedstvu a i cijene su zbog krize ipak dosta niske kako vidimo i čitamo.. Naročito je BIH povoljna što se tiče razne robe šteta što imamo sa njima granicu ili ?

X2
xychhr-200
16:55 22.12.2012.

. Hm, ženio se 36 puta, a ima 34 godine... zar to nije malo (puno) pretjerano, novinaru...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije