Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željka markić
Povratak na članak

'Radije bih djecu ostavila u domu nego ih dala istospolnom paru'

Željka Markić iz incijative U ime obitelji gostovala je u emisiji Veto na Jabuci TV

Komentari 191

Avatar white socks
white socks
15:02 13.11.2013.

Jedan jedini trenutak ne bih imao dilemu, djecu bih dao u dom. Zato što ih volim a ne zato što mrzim homoseksualce.

VL
DU
Deleted user
14:55 13.11.2013.

'Djecu bih radije ostavila u domu nego ih dala homoseksualnom paru', gospođto Markić apsolutno se slažem s vama i to ne zbog mržnje prema homosexualcima (ne mrzim ih) već zbog dobrobiti djece i svih prava koja su im zagarantirana

VL
HR
hrwoje
15:09 13.11.2013.

Žena govori čistu istinu. Djetetu treba i otac i majka kojih, "na hrvatskom tržištu roditelja" (moji navodnici) ima nažalost i previše. Na jedno dijete ide 6 parova koji ga žele posvojiti! Ali i da ih u Hrvatskoj nema, drugdje uu svijetu će ih biti, ali i da ih u svijetu nema, to opet ne govori da dijete nema pravo na najbolje moguće, a to je OTAC+MAJKA.

VL
PI
prava istina
15:11 13.11.2013.

Ova voditeljica je zaista smiješna. Djeca danas, a posebno ona mala niti ne kuže šta je brak između mame i tate ilil jednospolnih, pa je zaista morbidno da postavlja ovakovo glupo pitanje. Naravno da svako djete želi imati mamu i tatu i to je apsolutno prirodno. Ostalo je sve izmišljotina novoga doba koja će u konačnici ljudske klase donijeti rasulo.

VL
TR
Tu--ropoljac
20:33 13.11.2013.

VAŽNO: za građane koji su u inozemstvu – do iduće srijede (20.11.) trebaju se prijaviti najbližem konzularnom predstavništvu, ako žele imati pravo izjasniti se na referendumu 1. prosinca.

VL
WO
wowwow1
15:27 13.11.2013.

U Hrvatskoj se godišnje posvoji oko 100 djece. U registru ima preko 600 posvojitelja! Možemo samo nagađati koliko bi bilo posvojitelja kada bi kaotičan sustav posvajanja stvarno funkcionirao! Dakle, posvojitelja ima sasvim dovoljno i sva se mogu zbrinuti ako se to želi, tako da su ove pričice o tome da jedino istospolni parovi mogu "spasiti" tu djecu žalosne. Njih ne zanima dobrobit djece, nego samo zadovoljenje svojih sebičnih želja.

VL
BI
Bismarck
15:21 13.11.2013.

Openly gay actor Rupert Everett recently said that he “can’t think of anything worse” than having two gay dads, http://www.webpronews.com/rupert-everett-cant-think-of-anything-worse-than-two-gay-dads-2012-09 Znači čovjek misli isto što i Željka Markić. No, pošto je homić, on to smije potpuno iskreno reći. Daklem, akoem, ako ima netko ko ne razumije engleski ; Deklarirani homoseksualac izavio je da ne može zamisliti ništa gore nego da dijete odgajaju dva homoseksualca. A za one koji razumiju engleski a opet ne kuže ; Deklarirani homoseksualac izavio je da ne može zamisliti ništa gore nego da dijete odgajaju dva homoseksualca.

VL
CO
coconut
22:25 13.11.2013.

onaj tko voli djecu željet će djetetu najbolje, a to su otac i majka, ima dovoljno heteroseksualnih parova koji traže usvajanje djece, a najbolje bi bilo stvoriti društvo u kojem bi se ostavljanje djece u domu radi ekonomskih (ne)prilika svelo na minimum, npr. suludo je majci 4 djece oduzeti djecu zato što ih ne može prehranjivati i dati tu djecu udomiteljskim obiteljima koje će naravno za to primati naknadu od države, pa zar nije logičnije da tu naknadu dobije sama majka i da se ne odvaja majku od djece što je krajnje nehumano

VL
Avatar comandante
comandante
16:15 13.11.2013.

U cemu je problem? I ja bi djete radje u dom!!!

VL
Avatar marCRO
marCRO
16:03 13.11.2013.

pa naravno...kako to biološki/evolucijski gledano da su za nastanak čovijeka potrebni otac i majka a za odgoj ne??? bravo željka

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:16 13.11.2013.

samo čim više ovakvih članaka i referndum i glasati ZA.... samo nastavite i jutarnji i vi.... I oni koji nisu mislili izaći na referendum - sada sigurno hoće i podržat će da se odredba unese u Ustav. 140 registriranih istospolnjaka...... i tolika buka oko njih ? Samo u HR tpo može biti.... U svakoj normalnoj zemlji bi se ta definicija braka podrazumijevala.

VL
JU
juma
16:33 13.11.2013.

Pročitao sam neki dan u jednom uglednom tjedniku ispovijest osudjenog pedofila i homoseksualne orijentacije (što je oko negdje 60% pedofila), o tome što je činio svome sinu. Strava i užas. Preporučao bi članak onima koji misle kako homoseksualci trebaju odgajati djecu. Siguran sam kako bi odmah promijenili mišljenje. Naravno kako će mnogi opravdano reći kako to nije mjerilo i sigurno postoje homoseksualci koji bi bili brižni roditelji. Slažem se, ali kada pažljivije čitate vidite da svaka stvar zapravo povlači onu drugu još strašniju. Disfunkcionalna obitelj, zatim nasilje i ovisnost o alkoholu i drogama, raskalašen i promiskuitetan seksualni život u obitelji, dječak se u pubertetu odaje prostituciji, drogama i homo orgijama, AIDS, nesposobnost za brigu o vlastitoj djeci, sve do seksualnog iživljavanje i podvodjenja vlastitog djeteta drugim pedofilima za novac. Ako sam do sada i imao dilema, nakon pročitanog sam mišljenja da djecu bez roditelja, koja ionako imaju puno manje šanse za mirno i bezbrižno djetinjstvo ne treba dodatno izlagati nepotrebnim rizicima, ma kako neki mislili da su im uskraćena neka prava.

VL
BI
Bismarck
16:02 13.11.2013.

Šjor kamoćemo hvala na brizi. Kamen je još tamo a stvara se desetinama tisuća godina. No, sumnjam da bi i u tolikom periodu netko mogao napraviti poboljšanje po pitanju tvojih duhovnih i intelektualnih sposobnosti. Jednostavno ne želiš i pomoći nema.. Slijep kraj zdravih očiju. Vidim, nisi proširio dijapazon izraza ; kamen. Ma odličan, baš si mi falio...

VL
Avatar Bell940
Bell940
16:38 13.11.2013.

Pa ovi istospolni nemaju kaj tražiti u braku, mogu biti u istospolnoj zajednici i glumiti brak doduše jalov, ali nekakv kobajagi.

VL
EL
Ely
16:35 13.11.2013.

Da nam je netko rekao, prije 20, 30, 40 godina..: Izaberi dvije mame ili dva tate, SVI bismo odgovorili: Hoću MAMU i TATU! A sad se najednom želi uskratiti to pravo drugoj djeci. Mene užasava kako se pod krinkom demokracijecije i prava gayeva ostavlja po strani zdrav razum.

VL
LE
leurdovac
15:58 13.11.2013.

I ja bih.

VL
Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
16:19 13.11.2013.

Odgojile su me lezbijke i protivim se gay brakovima Robert Oscar Lopez Jednostavno rečeno, živjeti sa gay roditeljima je bilo jako teško i to ne zbog predrasuda susjeda, jer smo živjeli u okruženju koje nije znalo što se dešava ušava u našoj kući. Za većinu promatrača ja sam bio dobro odgojen, postizao sam velike uspjehe i završavao srednju školu sa odličnim uspjehom. Međutim u sebi sam bio zbunjen. Kada je tvoj dom toliko drastično različit od svih ostalih u tvom okruženju i to različit na fundamentalnoj razini koja pogađa osnovne fizičke odnose, odrasteš čudan. Nemam mentalne niti biološke simptome, ali odrastanje u toliko neobičnom domu dovodi do toga da postaneš društveni izgnanik.Moj dom nije bio niti tradicionalan niti konvencionalan i zbog toga sam jako patio na načine koji su teško mjerljivi sociolozima. Bio sam istovremeno nervozan i autističan te sam kasnije bio čudan i gay i bisexualnim odraslima koji su imali jako malo strpljenja sa nekim poput mene. Bio sam jednako čudan njima koliko i heterosekskualnim osobama.

VL
SL
sljiva
16:39 13.11.2013.

kakav je ovo clanak? od cijele jedne emisije vi napisete "clanak" o jednoj recenici? sta je to? to se zove novinarstvo???

VL
DU
Deleted user
17:11 13.11.2013.

Diskriminacija djece se ocituje u mogucnosti njihovog posvajanja od strane homoseksualnih parova jer se time najocitije krse prava djece da imaju oca i majku ili jedno od prirodnih roditelja. Na kraju krajeva, zdravlje nacije i njeno prirodno obnavljanje je u pitanju. Brak i djeca su svetinja o kojoj se ne moze raspravljati, dok ostale " civilizacijske tekovine " homoseksualaca ne dolaze u pitanje.

VL
JE
Jerihon
18:04 13.11.2013.

U domu se nalazi nezbrinuto novorodjence. Za posvajanje su se javila dva para, jedan bracni par i jedan homoseksualni par. Oba para imaju identicne odlicne uvjete i prosli su sve kontrole s jednakim odlicnim rezultatima. Odluku treba donijeti brzo zbog dobrobiti djeteta a odluku donosis TI. Kojem ces paru povjeriti dijete? Uz koji par ce to dijete koje ne zna ni govoriti odrasti? Zasto?

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.