Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo na Tihom oceanu

Dječak proveo 25 minuta pod vodom, no ostao živ

spašen dječak
YouTube
10.08.2011.
u 21:10

Dječak je nekoliko dana bio u induciranoj komi, a u nedjelju navečer je otvorio oči, dok je u ponedjeljak samostalno počeo disati

Čak 25 minuta proveo je pod vodom 12-godišnji Dale Ostrander koji se prošli petak kupao u Tihom oceanu. Dječaka je pod vodu povukla jaka morska struja, a spasioci su ga izvukli van. Bio je u nesvijesti i nije disao, no nakon pružene prve pomoći dječaku je počelo srce kucati, donosi Komonews.

Dječak je nekoliko dana bio u induciranoj komi, a u nedjelju navečer je otvorio oči, dok je u ponedjeljak samostalno počeo disati.
- Mislili smo da neće preživjeti, a i ako preživi da neće moći hodati, niti govoriti - kazao je dječakov otac Chad Ostrander.

Jedna djevojčica vidjela je kako se 12-godišnjak guši i kazala je kako se borio s morskom strujom i pozivao pomoć, no onda je samo potonuo.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mirac
23:24 10.08.2011.

En ti jarca mi mislili da samo Fara može da roni 25 min. Bar je tako Haso govorio kad vdi dečec isto može.

OB
-obrisani-
08:30 11.08.2011.

S proglašavanjem čuda u ovom slućaju valja biti vrlo oprezan. Pomoć se ne smije ograničiti samo na one koji su bili pod vodom nekoliko minuta.Iskustvo je pokazalo da se mogu oživjeti i ljudi koji su bili pod vodom gotovo pola sata,pogotovo ako je ona bila hladna,a oni su se utopili bez prethodne fizičke aktivnosti.. U oživljavanju utopljenika treba biti uporan i ustrajan....

DU
Deleted user
06:21 12.08.2011.

VL, opet dozvoljavate, kome li to?, da pise ovakve neprirodne naslove ! Ne moze se reci ovako kako ste vi to stavili \" ... pod vodon, no ostao ziv\" !!!! Time se podrazumijeva da ga je netko htio usmrtiti ii da je ocekivao smrt. U tom naslovu treba biti \".... vodom, i ostao ziv\" !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije