Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21. lipnja

Djeca ljeta: Majka rodila troje svoje djece na isti datum

babara
Filip Brala/Pixsell
05.07.2010.
u 13:12

- Naravno da nismo mogli znati da će nam troje djece biti rođeno istog datuma. Veronika je rođena 15 dana prije termina, Jure deset dana poslije termina, a Ante dva dana nakon termina koje su predvidjeli liječnici.

Ljilji i Niki Babari iz Svetog Filipa i Jakova kod Biograda troje se djece rodilo na isti datum, 21. lipnja. Kada je mali Ante prije dva tjedna došao na svijet istog datuma kada i četverogodišnja mu sestra Veronika te sedmogodišnji brat Jure, sreća u obitelji Babara bila je neopisiva, ali je sve dakako rezultiralo i šalama.

- Naravno da nismo mogli znati da će nam troje djece biti rođeno istog datuma. Veronika je rođena 15 dana prije termina, Jure deset dana poslije termina, a Ante dva dana nakon termina koje su predvidjeli liječnici, no poklopilo se da su svi rođeni 21. lipnja. Ipak, sada sam rekla suprugu da ubuduće u rujnu ima slike, ali nema tona - kroza smijeh nam je rekla 36-godišnja ponosna majka četvero djece Ljilja Babara nakon što smo joj rekli da nam je njen suprug Niko rekao da će možda imati i još djece. Prvo dijete obitelj Babara dobila je 7. prosinca 1999.

- Naša kći Aneta uopće nije razočarana što i ona nije rođena na isti datum i kaže da joj je to dobro jer će moći slaviti rođendan samo sa svojim prijateljima - smije se majka Ljilja i kaže kako ima rješenje za rođendanske proslave svoje troje djece rođene prvog dana ljeta.
- Neće biti tri torte, nego jedna veća torta, pa na tri dijela. Darove će dakako dobiti svako svoje - kaže Ljilja Babara ističući kako posebno želi zahvaliti dr. Milki Hoti-Matešić i dr. Tomislavu Lisici koji su sva tri puta bili u dežurstvu kad je rađala.

- Liječnicima od srca zahvaljujem jer su mi i spasili djecu. Veronika je imala omotanu pupkovinu oko vrata, a Ante je imao komplikacija s otkucajima srca. Stvarno su me usrećili - rekla nam je Ljilja Babara. U zadarskoj Općoj bolnici jučer su nam rekli kako je i njih iznenadilo da je majka rodila troje djece na isti datum, no tvrde da je riječ o slučajnosti.

Komentara 2

TR
tric
13:36 05.07.2010.

Haha, u stilu \"Da sam gađao ne bi pogodio\". Cestitke obitelji :)

10
101lakeoswego
16:44 05.07.2010.

hehehehehehhe to i da hoces planirat-nemozes hehehehehehhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije