Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJEZDA NAMETNIKA

Dezinsekcija ušla u neboder pun stjenica: 'Neki su stanari bili ljutiti, drugi sve ignoriraju!'

Pas Jamiro može nanjušiti stjenice
Foto: SINA SCHULDT/DPA
13.10.2023.
u 15:23

Tihomir Grgat, rukovoditelj službe za ekološku sanitaciju riječke Dezinsekcije, kazao je za Novi list kako daljnji koraci po pitanju suzbijanja stjenica ovise o vlasnicima stanova

Djelatnici Dezinsekcije d.o.o. Rijeka izašli su danas na teren, točnije na Rastočine, gdje su obavili radove dezinsekcije stanova u neboderu gdje je došlo do najezde stjenica. Najavljeni radovi dezinsekcije četiriju stanova i zajedničkih dijelova zgrade na adresi Rastočine 6 jutros su obavljeni. Tihomir Grgat, rukovoditelj službe za ekološku sanitaciju riječke Dezinsekcije, kazao je za Novi list kako daljnji koraci po pitanju suzbijanja stjenica ovise o vlasnicima stanova. Nakon što je vidio zatečeno stanje u tretiranim prostorima, vlasnicima preporučuje minimalno još jedan tretman.

– Isto tako možemo preporučiti, prije poduzimanja daljnjih mjera, detaljan pregled cijele zgrade, odnosno svih stanova, kako bi se uopće utvrdila prisutnost i razina infestiranosti – rekao je Grgat. Novi list piše kako su stanari zgrade bili podijeljeni. Neki su bili ljutiti, neki su prigovarali jer se njihovi stanovi ne tretiraju, dok su neki ignorirali cijelu situaciju. Stanarka Renata Bartula Bosanac kaže kako je sretna što se problem počeo rješavati i nada se da će biti uspješno riješen.

Ključne riječi

Komentara 6

LU
Lumumba
23:42 13.10.2023.

Nama Hrvatima ne može nitko nauditi pa ni stjenice.. znamo mi kako se obračunati s njima. Popiješ pet , šest rakija i više ih nema

EM
emperorIV
18:01 13.10.2023.

Presjek Rijeke. Neki su infestirani komunizmom, neki bi ga se riješili, neki ne daju niti pomisliti, neki mole da se tog riješe, a neki niti što znaju niti ih briga.

MI
mikimouse12
17:40 13.10.2023.

Dok nema slika i videa nista ne vjerujem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije