Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Desnica pred dogovorom: u drugi krug jedinstveno na Josipovića

Takav dogovor trebao bi, kao kruna elemen-tarnog interesa za pobjedu, biti usuglašen do 26. prosinca, uoči prvog kruga izbora

Komentari 109

GO
google385
09:36 21.12.2014.

tko misli da josipovic nije za predsjednika neka mi udari plus

VL
OL
olrajt
10:00 21.12.2014.

...to bi konačno bila jedna pametna odluka hrvatskog bloka!!!....daj bože da se to i dogodi!!!...nikad više komunistička ideologija ne bi došla do izražaja i vlasti!!!

VL
SU
suriorao
10:13 21.12.2014.

čudno-oko josipovića samo partizani,penzioneri i obožavatelji tita,nigdje mladih ljudi

VL
KA
kafka
09:59 21.12.2014.

Kakva ljevica i desnica - podmetanje i kriva podjela. . . . . . . . . . . . . Podjela je za narod, za Hrvatsku ili protiv nje. !! . . . To je bitna podjela i danasdanas aktualna, a ono upitno lijevije ili desnije samo su nijanse. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dakle, pitanje je tko je za Hrvatsku, za građane Hrvatske, za hrvatski narod, a tko je protiv.! . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ima li itko tko je doista za?

VL
DD
ddh
10:21 21.12.2014.

Dosta je vec toga Josipovica, ali je i previse to sto od sebe daju njegovi navijaci, pa ga nazivaju intelektualcem i sl. A njihov Josipovic je sa njihovom vladom Hrvatsku doveo i doveo do ponora. A njegova kampanja za predsjednicko mjesto nije kampanja za predsjednika, nego cijelo vrijeme borba sa svim mogucim lazima i podmetanjima protiv HDZ- a. Pa je pitanje uopce, kaj ta figura zeli. U Rijeci je opet snio i sanjao nekakve fasiste koji mu se izgleda opet previdjaju. A fasisti - (Svi fasisti i nacisti su bili u Italiji socijalisti, a u Njemackoj kao - "NSDAP = Nacionalna socijalisticka njemacka radnicka stranka) - se mogu jedino traziti u redovima komunista i pristalica te figur sa jos uvijek Pantovcaka. A pitanje je i tu, do kada ce pojedini dripci vrijedjati Hrvate i prozivati ih ustaskim gujama ili fasistima? Pitanje je i tu do kada ce Hrvati trpjeti, da ih vode razni Josipovici i Milanovici i do kada ce si njihovi sljedbenici dozvoljavati, da normalnu gradjansku Hrvatsku udaraju po glavi i da im podmecu njihovu retardiranu demagogiju koja pljuje po svemu sto se zove ljubav prema bliznjemu svome, ljubav prema Domovini itd.

VL
LU
Lucina
10:06 21.12.2014.

Da vam bude svima jasno drugog kruga nece biti, ako nebude krade glasova Kolinda je nova presjednica.

VL
JO
jozomali
09:32 21.12.2014.

sinčić ne može pobijediti ni u svom okrugu....dalje da ne govorimo....pamflet mu je šupalj....baza mu je slaba....misao vodilja mu je osrednja....jedino što ima je mladost....a uz mladost ide zelenilo....a on je totalno nezreo....za štošta....inače podupirem ideju da mladi i nužnoo pametni ljudi predvode u po li ti ci (sinčić zadovoljava samo pola od prethodno rečenog...vidi se iz podmornice)

VL
DU
Deleted user
10:15 21.12.2014.

neće biti potriban drugi krug jer će gospođa grabar kitarović pobjedit u prvom krugu

VL
AL
Alkana
10:01 21.12.2014.

Ne znam zbog čega bi Karamarko bio negativan političar? HDZ je strpao svoje problematične lopove u Remetinac i ide dalje u borbi za Hrvatsku kakvu je utemeljio Tuđman. Valjda ga zbog toga neki i smatraju najomraženijim. Opet netko muti vodu.. Najveći lopovi će izaći na vidjelo kad ova vlast siđe s prijestolja. Ni Sanader im neće biti ravan!

VL
OL
olrajt
10:34 21.12.2014.

...jedno pitanje za večernji!....kad se u članku govori o dogovoru desnice ,zašto u naslovu slika druga Josipovića!!!

VL
GR
grgaman
10:27 21.12.2014.

Vrijeme je za oluku za Hrvatsku ili sa partijom za srboslavije region

VL
KA
kavicakaka8
10:01 21.12.2014.

pišče nije desnica ,vać svi oni koji prihvačaju riječi MPT--STOJE TI DO TVOG URATKA - malo se osvrni oko sebe ,pa napiši da je izvjesna pobjednica u prvom krugu-

VL
Avatar jimyk127
jimyk127
10:44 21.12.2014.

Hvala Bogu da smo zbrojili 2 više dva , iako sa zakašnjenjem od 1 kruga .

VL
CR
crocro
10:08 21.12.2014.

johnyqi u 09,47, Kolinda nikada neće biti lutka niti na čijem koncu. Kolinda će dokazati da će biti predsjednica po mjeri Hrvatskog naroda, da će biti poštovana i priznata jer će štititi interese Hrvatske, Hrvatskog naroda, njezinih građana. To ćee biti njezina snaga. Potpora građana biti će njezina snaga u vođenju države. Kada narod vidi da nije pogriješio u odabiru vođe države, njezina snaga će biti tolika da je nitko neće odgvojiti os svojeg puta djelovanja, nikakvi stranački interesi neće na nju utjecati jer bi odmah kompromitirala svoju autentičnost i neutralnost a to si ona neće dopustiti. Neće biti podložna slušanju stranačkih kolega ako to ne bude u interesu najveće većine Hrvatskog naroda, pa joj tako neće moći nitko nauditi čak niti 123 Karamarka niti 200 HDZ-ova. HDZ treba biti mudar i zajedničkim snagama s predsjednicom raditi na zaštititi Hrvatskih nacionalnih interesa i volji najveće većine Hrvatskih građana. Tko god da bi pokušao podmetati Kolindi kao predsjednici koja ima podršku najveće većine naroda, uvijek bi bio osuđen od javnosti a takvi bi sami sebi činili političku štetu. Zato vjerujem da će HDZ biti mudar i dopustiti Kolindi samostalnost, naročito ako je najveća većina Hrvatskog naroda zadovoljna njezinim djelovanjem. Kolinda neće zavezati jezik ako vidi da se nešto radi suprotno interesima naroda a time će dobiti još veće simpatije. Prema tome, ja vjerujem da Kolinda neće biti ničija lutka na koncu, već aktivni sudionik Hrvatske političke scene.

VL
SE
sestrićna
11:50 21.12.2014.

napokon da se hrvati ujedinjavaju..kad god smo bili ujedinjeni protiv jugoslvena uvijek smo pobjedili..

VL
DU
Deleted user
10:56 21.12.2014.

Kako će ponosni Kujundžić koji zadnja dva-tri tjedna pljuje po svima a debelo i po Karamarku nakon prvog kruga izjaviti: Kolinda je zlato o Kara srebro glasajte za nju.

VL
KR
krka
12:08 21.12.2014.

treba zampiora eliminirati već u prvoj rundi. on je najveća nesreća Hrvata poslije pretvorbene pljačke

VL
Avatar aunick
aunick
12:32 21.12.2014.

Tesko je razumjeti kako funkcionira nas stari kraj i tko smo to mi ustvari, mi Hrvati. 1972 po slomu Hrvatskog proljeca procijenio sam da je dosta i uputio se u tudjinu. Godine su prosle. mnogo toga se zbilo. Moj Hrvatski narod je opstao, obrani svoje pravo na svoju posebnoste, svoj identitet i stvorio svoju drzavu. Ali gle vfraga, i danas komjunjare na vlasti, i danas su za njih Hrvati nepopravljivi, zmije, fasisti. I danas Predsjednik RH daruje Srbijanskog cetnika Predsjednika sa tri poljubca jer on za Hrvatskog Predsjedniko nije fasita, on je samo cetnik a to je valjda po komunistima uredu. Cetnici su do 1944 klaqli i palili a onda se, dijelom, pridrusili komunjarama. Tako su i ovi danas, do 1995 kilali i palili a prije pet godina postali napredni, vrijedni poljubaca sramnih Hrvatskih komunjara. Nikad vise Josipovic, nikad vise komunjare. Hrvatska hrvatima, onima koji je zasluzuju, Hrvatskim gradjanima koji osjecaju vrijednost i velicinu svoje domovine.

VL
IM
imedvedo
12:12 21.12.2014.

Dosta je optuživanja HDZ za pljačku. Prava je istina, da su direktori poduzeća , inače listom svi članovi KP, pokrali i uništili hrvatsko gospodarstva. Prema tome, komunisti su opljačkali Hrvatsku i to u vrijeme dok se HDZ borio protiv agresora. Priče, da su ti direktori bili članovi HDZ su laž. Oni su se bojali, da se Hrvatska neće moći obraniti, pa su se radi sigurnosti učlanjivali najviše u HNS ili su manji dijelom ostali uz SDP a sada, da bi sakrili svoj lopovluk, optuživaju HDZ. Vrijeme je, da se to jedanput javno kaže. Tko je opljačkao zagrebačke i riječke tvornice i poduzeća zar HDZ, koji nikada do danas nije pobijedio na izborima u tim gradovima? Osim toga,tko je prisvojio židovske stanove nakon što ih je Tito 1946.protjerao u Izrael ? Opet komunisti"

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:10 21.12.2014.

Jedan jedini cilj je koji postoji na ovim izborima, a to je smjena sadašnjeg predsjednika i garniture oko njega na vlasti. Sve ostalo dolazi poslije toga i zbog toga svi ostali kandidati trebaju zajedno djelovati jer ispred svega treba biti hrvatski interes, a tek nakon toga vlastita pobjeda na izborima!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.