Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne priznaje pogrešku

Del Ponte: Jako sam iznenađena! Gotovina je trebao biti osuđen!

'unu...zgb...23.10.2002. pressica carle del ponte i ivice racana u banskim dvorima snimio:boris scitar'
Boris Ščitar/PIXSELL
16.11.2012.
u 22:55

- Bilo je očito da Gotovina treba biti osuđen zbog odgovornosti. Ovo je vrlo iznenađujuće, pogotovo kad se zna da će se uskoro Tribunal rasformirati, izjavila je Del Ponte

Jako sam, jako iznenađena! Dokazi su bili očiti. Ne želim objašnjavati, ali vidim da dva suca od njih petero nisu bili za oslobađanje i s velikim zanimanjem sam pročitala njihovo mišljenje, izjavila je Carla del Ponte, bivša glavna tužiteljica Haaškog suda.

 - Ne zaboravite da je Gotovina bio osuđen na 24 godine zatvora u prvostupanjskoj presudi. Dokazi su bili tamo, sve sam obavila kako treba. Bilo je očito da Gotovina treba biti osuđen zbog odgovornosti. Ovo je vrlo iznenađujuće, pogotovo kad se zna da će se uskoro Tribunal rasformirati, izjavila je Del Ponte u Švicarskoj, javlja švicarski portal Ticino.

>>Brammertz bježao od novinara: Nisam još vidio presudu

>>Kakav poraz za politiku Carle del Ponte!

Komentara 105

Avatar adeodatus
adeodatus
12:32 17.11.2012.

Gospodine Del Ponte, mislim da bi se odvjetnici trebali malo pozabaviti sa vasom knjigom "Lov – Ja i ratni zločinci".

SN
snjezni
23:05 16.11.2012.

Je, je "karlica", ali tebe više nitko ništa ne pita. Odi si u svoju vilu kod naših susjeda.

BE
beggo
23:18 16.11.2012.

Ni baba ni deda - kako je susjedi od milja zovu. I hvala Bogu da je Carla tako iznenađena. Manje trave, više zdrave pameti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije