Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni tužitelj

Brammertz bježao od novinara: Nisam još vidio presudu

'Serge Brammertz, the main prosecutor of the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY), attends a news conference on the charges against former Bosnian-Serb general Ratko Mladic
'STR'
16.11.2012.
u 15:53

Serge Brammertz nije htio komentirati oslobađajuću presudu Gotovini i Markaču ni jednom jedinom riječju

Glavni haaški tužitelj Serge Brammertz viđen je kako oko 15.15 sati bježi od novinara ispred zgrade Haaškog suda ne želeći komentirati oslobađajuću presudu Gotovini i Markaču ni jednom jedinom riječju.

– Nisam još vidio presudu – rekao je Brammertz novinaru Večernjeg lista.

– Ali sigurno ste čuli i vidjeli sažetak koji je pročitao sudac Meron – inzistirali smo dok je Brammertz ubrzavao korak.

– Nisam.

– Ali svjesni ste da je prvostupanjska presuda potpuno preinačena, da su sve teze tužiteljstva pale u žalbenom postupku – inzistirali smo i dalje želeći čuti barem kratak komentar glavnog haaškog tužitelja.

– Ne znam – bilo je sve što je Brammertz imao za reći. Očito ovo nije najbolji dan za glavnog haaškog tužitelja.

Sve o presudi generalima čitajte i u našem specijalu

Komentara 14

HR
Hrvat1949
19:19 16.11.2012.

bramec otisao plakati onoj prostitutki (k --vi) iz mladosti pa to mozda ni burdus nije znao cim se bavila u mladosti

VL
Vlaskovulicanec
16:06 16.11.2012.

Brammerz porazen sa citavoj liniji! Zajedno sa milim mu idragim srbekima!!! Samo sto su zbog njegove tastine dva postena covjeka camila duge godine u zatvoru!!!

Avatar MK
MK
16:31 16.11.2012.

Carla... ajd sad skoci Del Ponte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije