Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Offside

Dario Šimić o svjedočenju: U životu nisam bio u kladionici!

Dario Šimić
Jurica Galoić/Pixsell
Autori: ija, rj
11.06.2010.
u 18:08

Osim I. Štimca, R. Sinovčića i Z. Zubaka, na popisu svjedoka još su predsjednik Zagreba Dražen Medić, bivši trener Varteksa S. Toplak.

Predsjednik NK Zagreba Dražen Medić, Igor Štimac, vanjski suradnik NK Zadra Reno Sinovčić, predsjednik NK Croatije Sesveta Zvonko Zubak, bivši trener NK Varteksa Samir Toplak... neka su od imena koja je Uskok predložio za svjedoke u aferi Offside. Uskok je zasad predložio ispitivanje 20-ak svjedoka, a hoće li ih biti još, vidjet će se tijekom istražnog postupka. Na popisu je onih koji su predloženi kao svjedoci i Dario Šimić, koji smatra da je riječ o pogrešci. On je, naime, prošlu sezonu proveo u Monaku te s aferom u HNL-u nema nikakve veze.

– Ma nemam pojma, to mi je prvi glas. U životu nisam bio u kladionici, vjerujte mi da i ne znam kako se ispunjava listić. Istina je da svi mi uvijek govorimo o utakmicama i očekivanjima, ali ja o klađenju pojma nemam – kazao je Šimić.

Od 22 osobe osumnjičene u aferi Offside, sucu istrage privedena je 21 te im je svima određen istražni zatvor. Uskok ih sumnjiči da su od ožujka do svibnja 2010. za novac namještali utakmice.

Komentara 12

MI
mikistjep
18:41 11.06.2010.

HUNTER nemoj kakat, neznam di si to cuo, Dario je jedan on najmoralnijih i najhumanijih ljudi koje sam upoznao u zivotu

HU
hunter
18:47 11.06.2010.

Očito ne poznaješ dobro svog ljubimca. Ja s druge strane znam cijelu familiju. Šimić je organizirao borbe pasa, i to svi znaju. Ako je to tebi novost onda ga niti ne poznaš, prema tome...

Avatar sultan46
sultan46
22:26 12.06.2010.

Pa naravno da on osobno nije isao da se kladi,,uvijek je slao nekoga,,ja ih znam 3 koji su se za njega kladili...i to u... Porecu Zagrebu Splitu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije