Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP uoči pokopa

Đapić: Ulazak u EU sa slikom Đ. Brodarca u lisicama krivi je put

HSP-ova konferencija uoči sahrane Brodarca
Nikola Čutuk/PIXSELL
15.07.2011.
u 11:55

Prerana smrt generala Đure Brodarca potvrda je krive državne politike prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima, stav je HSP-a

Sami smo odgovorni za svoju budućnost i narod mora hrabro preuzeti tu odgovornost. Prerana smrt generala Đure Brodarca potvrda je krive državne politike prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima, stav je HSP-a, koji su u povodu smrti Đure Brodarca na konferenciji na novinare u Sisku iznijeli počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić i povjerenik Županijskog vijeća HSP-a Pejo Trgovčević.

– General Brodarac odnio je još jednu pobjedu i svojom je smrću na dramatičan način upozorio kuda ide Hrvatska. Katastrofalne političke odluke o Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima na tragu su nacionalne izdaje – rekao je Đapić uoči posljednjeg ispraćaja Đure Brodarca. Smatra da Brodarčev slučaj potvrđuje suludu politiku uništenja i prodaju Hrvatske zbog neznanja i nekompetentnosti.

– Nažalost, instrumenti vlasti represivni su prema onima koji su stvarali ovu državu, pa braniteljske udruge nemaju pravo podupirati aktualnu Vladu. Borit ćemo se za zakon o aboliciji svih hrvatskih branitelja, kao što su mogli biti abolirani i mnogi četnici. Pravaši vjeruju da je put Hrvatske u Europsku uniju krivi put ako u nju ulazimo s posljednjom slikom Đure Brodarca u lisicama – naglasio je Đapić.

Komentara 14

KA
kapt56
12:29 15.07.2011.

Zašto Đapić iznosi stajalište HSP-a? Nije vrag da se vratio u stranku. Pa ljudi moji u HSP-u jeste li vi poludjeli?! Vi stvarno želite uništiti tu stranku, jer Đapić ju je srozao na dno dna, a vi mu dozvoljavate da se vrati. Za ime Boga ne radite to ako i malo volite HSP!

MA
marinkomarinko
12:43 15.07.2011.

kad uđemo u Eu bar će smršavit ako završimo kao grčka

BK
bez.komentara
12:16 15.07.2011.

Da,sad nam trebaju baš takvi poput ovog krmeta da nas izvedu na pravi put! Mi smo sami sebi najveći neprijatelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije