Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hsp o varšavskoj
Povratak na članak

Danijel Srb: Problem "Varšavske" je pokušaj rušenja Bandića

Investitor će moći tužiti Vladu jer mu prosvjedi onemogućuju izvođenje radova.

Komentari 63

BR
Brezovica
23:34 28.05.2010.

Nagradno pitanje za čitatelje VL: Koji odjevni predmet je najupečatljivija faca sa gornje slike ostavila kod kuće i rabi drugi s namjerom prikrivanja identiteta?

VL
BO
bomba
11:42 28.05.2010.

Tko to može objasniti prosvjednicima koji misle da se bore za Varšavsku, a u stvari su Milanovići piuni za ostvarenje njegovog konačnog cilja. Samo što je taj cilj previše skup za ispačeni narod ove naše države.

VL
NU
number23
11:48 28.05.2010.

One klošare s varšavske treba potjerati.. Za takve ima azil za napuštene pse \"Dubravica\" u Zaprešiću!!

VL
AG
Agramer198
11:56 28.05.2010.

Ma idu mi na jetra i bahati Horvatinčić i komunjare kaj tam prosvjeduju! Jučer prolazim po Varšavskoj i oni \"kafenišu\" na cesti u najboljoj bosanskoj maniri. Živil nam naš beli Zagreb grad... Bože pomozi.

VL
MM
Mladen Miletić
12:10 28.05.2010.

Horvatinčić bi prema Srbu mogao dobiti odštetu od milijardu kuna što bi značilo primjerice da bi se svaki umirovljenik u Hrvatskoj morao odreći jedne mirovine. NE samo prema SRBU- nego ako je prava pravna država onda je to to Hrvatskome ZAKON ! Rušenje Bandiča na primitivan način sa rajom i kartonskim odpadom zvanom hrvatski kuferaši. Prije svega na primitivan način da bi se raju koncentriralo da se okuplja u tome smjeru a da nema orijentaciju prema pravoj šteti koja se nanaša građanima daljnim - otimanjem novca koji je opet po zakonu kao i haračenje... Jedan hercegovac i nesavlavidiv, za uličare; ako onda plačaj muški... Vidjeli smo preskupog Glavaša ni sud ni zakon ni cijela RH. i Vlada nisu ga mogli zgrabiti, jedino za onu stvar !

VL
OB
-obrisani-
12:16 28.05.2010.

nakaze svih zemalja.nacionalnosti i vjera dodite u Varsavsku ...hahahahaha...komentar motiviran \"bradonjom\"

VL
MA
marko53
12:12 28.05.2010.

Pa samo lud moze pomisliti da ovo nije djelo SDP-a.Pogledaj ovog bradonju na slici.Samo kokarda fali.

VL
OB
-obrisani-
12:14 28.05.2010.

neka odsetu plate teodor i tzv aktivisti..te novinari koji ih nazivaju narodom..

VL
MM
Mladen Miletić
12:28 28.05.2010.

Pa samo lud moze pomisliti da ovo nije djelo SDP-a.Pogledaj ovog bradonju na slici.Samo kokarda fali. kako vidimo Marko 53 tvrdi sve dobro dolazi izvan Hrvatske !

VL
MA
marko53
12:37 28.05.2010.

mister1x5-Ove sam vidio kad su rusili Jugoslaviju u Beogradu.Sad ih Tadic poslao kolegi da mu pomogne u rusenju.

VL
FL
flick
12:48 28.05.2010.

To su oni isti koji su prije par dana dernečili u Kumrovcu. Znate kak bi ja to riješio ? Poslao bi im BBB da im malo izbroje rebra.

VL
OB
-obrisani-
12:51 28.05.2010.

naprijed horvatincic, nek ti to plate zagrebacki SDp sa svojim crvenim kmerovima, kad plate onda mogu i krepat od gladi, ja im nedam nist, hehehehehe

VL
RE
returnofTito
12:57 28.05.2010.

Danijel Srb (hic!) nema pojma U svakoj normalnoj drzavi Horvatincic bi popusio debelog, a u Hrvatskoj je napad uvijek bio najbolja obrana. Horvatincic je na lopovski nacin dosao do \'dozvola\' i na sudu bi on bio taj koji bi morao platiti gradu Zagrebu 2 milijarde za lopovluk. PLJUC! Srb - HSP, heheh ...

VL
Avatar bakunjin
bakunjin
13:02 28.05.2010.

Tako je, bravo gospodine Srb!! Treba odštetom Horvatinčiću jasno i nedvosmisleno pokazati potencijalnim ulagačima i bjelosvjetskim .ukarama da \'hrvatska\' država i njen \'pravni\' ustroj DEFINITIVNO stoji na strani kapitala a protiv javnog interesa svojih građana, koji eto (tu i bašš sada) moraju živjeti. Isto tako treba jasno pokazati da nenasilno javno iskazivanje nezadovoljstva građana nemože ugroziti interese onih koji su \'demokratski\' izabrani da za proviziju prodaju ono što nije njihovo. Još samo da se nekako isprovocira nasilje (recimo Bandić se prošeta Varšavskom plazeći jezik prosvjednicima), i tako pokaže da ni nasilje nemože ugroziti interese \'elite\' zbog profesionalnosti policije koja nikako neće dopustiti da nekakvi čupavci naruše \'demokratsku idilu\'. Živijela postdemokracija, živjele političke i poslovne elite!!!

VL
FL
flick
13:06 28.05.2010.

@bakunjin Ono divljačko rušenje ograde je bilo nenasilan čin ???

VL
OB
-obrisani-
13:25 28.05.2010.

Ma da milijadu, barem dvije a što ako se dokaže da je dozvola “kupljena“ mimo zakona? Jer novac ima jednu manu, hoče ostaviti trag i sve se može dokazati. Ovo je školsk primjer bahatosti političara i stranaka koji ne poštuju zakone ove zemlje, da je ovo i političk obračun to je jasno ali će biti zanimljivo vidjeti tko sve ima “zmazane rukice“ oko Varšavske. Onako usput, davanje mita je također kažnjivo djelo kao i primanje a i ta BiH više nije azil za “kontroverzne poduzetnike“. Jako mi se sviđe taj izraz kontroverzni poduzetnici, toga se niti mafija nije sjetila u SAD-u, neka uče od majstora, mogli bi i neku vrstu “mafijaškog veleučilišta“ otvoriti pa da ti jadničci dolaze ponešto i naučiti od naših eksperata.

VL
KO
komentatorv2
13:29 28.05.2010.

Bakunjin, u doba kada se veliki ulagači koji su spremni naopraviti nešto i s natruhom javnog interesa moraju tražiti svijećom... ... ...ne misliš li da je tragikomično što tužni likovi s ruskim ili \"tito\" ish nadimcima koji pišu protiv ulaganjaganja koje očito ima sve potrebne dozvole, dobivaju toliko pluseva? što to govori o mentalitetu jednog naroda?

VL
BE
Berlioz
13:39 28.05.2010.

Bas je snalazljiv ovaj Horvatincic, kako vjesto koristi medije i politicare u svoju korist. On osobno i njegovi zaposlenici pisu komentare po forumima, mediji uvijek pokusavaju podvaliti njegove teze, bez obzira radi li se o stakornjacima, odustajanju od posla, velikoj zaradi i broju zaposlenih u korist grada pa do velike odstete koju ce morati isplatiti gradani. Vrijedno divljenja. Jedini mali problem je sto je to vrlo prozirno. Vec smo se uvjerili da je lagao kako je potpuno odustao od projekta i da ga prodaje, uskoro cemo se uvjeriti da nece dobiti nikakvu odstetu jer na nju nema pravo. Njegov projekt uopce nije ugrozen time sto nece moci oduzeti javnu povrsinu i natjerati gradane da jos plate gradnju rampe za njega, to ce mu jedino smanjiti ukupnu dobit jer ce malo pojeftini kvadrati koje gradi. I nista vise. A ako znamo povijest njegovog poslovanja, vjerojatno cak nece biti na gubitku jer ce dodati jos koji kat, vjerni Bandic ce pronaci rupu u zakonu kao i svaki puta do sada i svi zadovoljni i puni milijuna eura.

VL
UK
Ugo Kajvez
13:44 28.05.2010.

Horvatinčić bi mogao u remetinec a ne da mu porezni obveznici još isplate za kriminalno dijelo protiv volje građana ........

VL
VO
Vorosmart
22:51 28.05.2010.

Ne kenjaj.Vratite stranku Paragi.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.