Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoželjan

Damir Polančec više ne smije u svečanu ložu Slavena Belupa

polančec na slobodi (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
08.08.2010.
u 22:00

Šef Podravkine uprave zatražio od predsjednika kluba da Polančecu i osumnjičenima u operaciji Spice, zabrani ulazak u VIP ložu

Miroslav Vitković, šef Podravkine uprave, zatražio je od Stanislava Biondića, predsjednika koprivničkog nogometnog prvoligaša NK Slavena Belupa, da Damiru Polančecu i menadžerima koprivničke kompanije osumnjičenima zbog “operacije Spice” zabrani gledanje utakmica iz svečane lože, u kojoj su prije afere bili stalni gosti.

Bliski susreti na tekmi

– Članovi klupske uprave i ugledni građani mogu sjediti u loži. Budu li ondje i “dečki iz Remetinca”, ja neću dolaziti na utakmice i, naravno, podnijet ću ostavku na mjesto Slavenova dopredsjednika – kazao je Vitković.

Šefa Podravkine uprave razljutio je tretman koji su klupski čelnici dali Polančecu nakon izlaska iz pritvora kada ga je do svečane lože za utakmice Slaven - Šibenik dopratio direktor kluba Robert Markulin. Dogodio se tada i zanimljiv susret između njega i Miljenka Mumleka, osumnjičenika iz “operacije Offside”. Na subotnjoj utakmici sa Zadrom Polančec se doduše nije pojavio jer je, kako se doznaje, na ljetovanju kod kuma Nevija Prloga u Vodicama.

– To ništa ne znači. Kad je moglo jednom, moći će i drugi put – komentirao je Vitković.

Biondić, koji je i šef uprave Belupa, glavnog sponzora NK Slavena, jučer je kazao kako nije njegov posao da određuje tko će ući u svečanu ložu, a tko ne.

Sponzor koji život znači

– Kad ima dovoljno mjesta, onda ne interveniramo, a kad su posrijedi važnije utakmice, uprava kluba odredi gdje će tko sjediti. Osim toga, svi znamo što je istraga, a što je osuda – kazao je i domentuo da će Vitkovićevu inicijativu staviti na dnevni red sastanka klupske uprave.

Izlazak šefa Podravkine uprave iz klupskih struktura mogao bi biti jako nezgodan za prvoligaša, koji ovisi o novcu koprivničke kompanije u čijemu je sastavu Belupo. Ove će se godine u Slavenovu blagajnu, prema neslužbenim podacima, sliti oko deset milijuna kuna.

Komentara 33

WE
western01
00:06 09.08.2010.

..jednoga dana biti cemo tamo da ni jadranka kosor nece sijesti niti u jednu pocasnu lozu...

WE
western01
00:41 09.08.2010.

..ja znam da je produkt moga rada zivot..kako zivim sada,tako je bilo i trebalo bih biti od pamtivjeka ,samo ne poltroni koji se mijenjaju sa sistemima pokazuju...drugo,,,, sistem izrodi poltrone ,poltroni se izrode i vladaju narodom...razmnozavaju se kao gamad...logika je jednostavna unistimo gamad dok ne bude kasno...

OB
-obrisani-
12:04 09.08.2010.

Damir treba staviti onu crnu kapu sa znakom Uuuu i biče dobrodošao i besplatno ulaziti na sva mjesta gdje se skuljaju istinski pošteni hrvatine..Jasno to ne važi za EU savez gdje je to moguče jedino o kakvom podrumu ili nekoj šumi gdje se ne skupljaju normalni kulturni ljudi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije