Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemački svećenik:

'Da je danas živ, i Isus bi sasvim sigurno bio na Facebooku'

Facebook
Reuters/PIXSELL
26.12.2012.
u 08:51

- Svaki je medij pogodan za širenje božje riječi i sasvim sam siguran da bi Isus danas bio na Facebooku i Twitteru, kazao je

Čelnik katoličke Crkve u Njemačkoj  Robert Zollitsch jednim je njemačkim novinama povjerio da smatra kako bi Isus bio na Facebooku da je danas živ.

- Svaki je medij pogodan za širenje božje riječi i sasvim sam siguran da bi Isus danas bio na Facebooku i Twitteru, kazao je, a prenosi Mashable

Njegova izjava stigla je malo nakon što se Twitteru pridružio sam čelni čovjek Crkve, papa Benedikt 16. 

Ključne riječi

Komentara 1

ER
erik
11:18 27.12.2012.

Vjerojatno bi bio na Facebooku. Imao je sjajan smisao za komunikaciju. Nije se slučajno masi na obali obraćao iz čamca, zato što voda (još ako je u zaljevu) izvrsno odbija zvuk ljudskog govora, pa se govor na obali bolje čuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije