Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dokumentarni film
Povratak na članak

Da je britanski časnik na mjestu Gotovine, ta bi optužnica pala

Mishka Gora: 
Oluja je izvedena profesionalno i u svakoj bi zemlji takvi generali bili heroji

Komentari 47

DU
Deleted user
08:13 31.07.2012.

Baš me interesira po kojoj će se cijeni prodavati taj dokumentarac. Ah da pročitao sam prva dva reda. Budala onaj tko to bude kupovao, istina se zna. A pravi dokumentarac bi bio su ga napravili o našim političarima i kako su izdali generale.

VL
OB
-obrisani-
08:09 31.07.2012.

kupi narode....kupi........

VL
PH
ponosni_Hrvat
08:17 31.07.2012.

Jasno je kao dan da su oni heroji i nepravedno osuđeni. Nije problem u narodu, problem je u "hrvatskoj" politici kojoj nije u interesu oslobađanje. Kad vidimo optužnicu i kaznu koju su dobili, te to usporedimo sa zločinima srpske strane i kaznama koje su njihovi dobili, svima je jasno da nema logike. Dok god naša politika bude nastavljala ljubit ruke i lizat guzice neće biti pravde za Hrvatsku niti na jednom međunarodnom planu!

VL
PH
ponosni_Hrvat
08:20 31.07.2012.

31.07.2012. u 08:13h inter je napisao/la: Baš me interesira po kojoj će se cijeni prodavati taj dokumentarac. Ah da pročitao sam prva dva reda. Budala onaj tko to bude kupovao, istina se zna. A pravi dokumentarac bi bio su ga napravili o našim političarima i kako su izdali generale. ____________________________________________ Imaš jedan dokumentarac koji nešto tako prikazuje: "Hrvati i Srbi povijest međusobnih odnosa".

VL
OB
-obrisani-
08:34 31.07.2012.

pa što su odvjetnici uzeli,....50 milijuna eura....... . kad se za 8 kuna zna da su ....nevini i nedužni ??????

VL
DU
Deleted user
08:41 31.07.2012.

31.07.2012. u 08:20h ponosni_Hrvat je napisao/la: Imaš jedan dokumentarac koji nešto tako prikazuje: "Hrvati i Srbi povijest međusobnih odnosa". ......................... HDZ-u i SDP-u su prodali generale za svoje fotelje. Štiteći udbaše koji su za vrijeme komunizma ubijali Hrvate u Svijetu. Pravi su nam političari izdajnici.

VL
OB
-obrisani-
08:43 31.07.2012.

Gdje je Nobilo???

VL
Avatar tomsom
tomsom
08:43 31.07.2012.

"Mishka Gora: 
Oluja je izvedena profesionalno i u svakoj bi zemlji takvi generali bili heroji " ============================================================== pa i u našoj zamlji, u našim srcima su generali poput gotovine heroji-za razliku od nekih drugih generala.

VL
SU
suzzieQ
08:48 31.07.2012.

Detuđmanizatori iz sdp-a i hdz-a su prodali hrvatske generale HEROJE Gotovinu i Markača. Razlika je jedino što se taj HDZ izgleda riješava detuđmanizacije dok sdp i dalje kao najveće dostignuće izbacuje komunistićke ispljuvke i štovatelje masovnih zločinaca kao što je josipović.

VL
GA
gafe
08:54 31.07.2012.

veleizdajnik Stipe Mesic u zatvor

VL
ZX
zark x
08:55 31.07.2012.

"On tvrdi da su hrvatski mediji i političari trebali biti glasniji u promicanju istine o oslobodilačkoj vojnoj akciji Oluja i pozitivnoj ulozi generala Gotovine, za kojeg Haag nije dokazao da je počinio ni jedan zločin." Pa covjece gdje si ti.. Ovdje vladaju komunjare i drzavni veleizdajnici. Pa zar ce oni stati na stranu naroda i drzave Hrvatske? Ovi su gori nego oni protiv kojih se narod borio do svoje slobode.

VL
DU
Deleted user
09:08 31.07.2012.

Ne treba uspoređivati britanskog časnika, bliže nam je usporediti boljkovca, jer mi već 20 godina gojimo svoje egzekutore sve pod zastavom demokracije. Kakva će tek sada biti, demokracija, kada nam na najvažniju dalekovidnicu stiže pljačkašica stojedinice, da poravna i pripravii put gospon zampu, za još jedan mandat, koji mediji će preko najvažnijeg medija, pričati o generalima za koje je optužnicu sklapao glavom i bradom, predsednik zamp?

VL
OB
-obrisani-
09:15 31.07.2012.

Postovani! Mishka Gora: Oluja je izvedena profesionalno i u svakoj bi zemlji takvi generali bili heroji * Osim u Hrvatskoj. Hrvatska im se zahvalila DVA puta birajuci Mesica za Predsjednika. Sto misliti o takovom narodu. Narod koji Heroje izdaje adaje a bira izdajice za politicare ne zasluzuje buducnost ????? Lijep pozdrav!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:16 31.07.2012.

Taj sud je u slucaju oluje potpuno neshvatljiv .Zauzimala vojska grad pa ispalila granate ??? Pogledajte sto su Americki vojnici ucinili kao okupatori u Iraku "Slucaj Fallujah" i nikom nista . Radi toga je ocito da se ovdje radi o o rasizmu anglo-saksona protiv nas sto mozemo biti bilo sto ali ne angli ili saksonci. Naravno najvecu krivicu snose bivsi komunisti (HDZ SDP) sto su se pokazali u vodenju Hrvatske drzave kao tuke.

VL
CV
crna vrana
09:27 31.07.2012.

Haški tribunal je nedvojbeno političko sud i ništa više . Ustanovljen je s ciljem izjednačavanja krivice za ratove na području ex-Jugoslavije i tu je svoju misiju do kraja ispunio. Kad je riječ o našim tzv. političkim elitama, prema hrvatskim braniteljimaa generalno , pa tako i prema generalima su se ponijeli izdajnički . Čast iznimakama, koji su upozoravale da haški tribunal ima baš tu misiju koji je i realizirao. Naposlijetku to priznaju i mnogi koji su za taj tribunal i tužiteljstvo i sami radili. Gotovina i Markač su samo kolateralne žrtve tog i takvog pristupa , a u biti suđenja novonastalim državama.

VL
DU
Deleted user
09:36 31.07.2012.

Mi svi znamo da je mesić išao u Hag ocrniti Hrvatsku, i svi znamo da je potlam toga bio predsjednik, pa je još jednom narod birao istoga. Do te krajnosti se išlo u medijima da su ga prikazivali kao ljubimca žena, reportaže su snimane o njegovoj ljepoti. I mi smo svitu dokazali da nismo rasisti, kod nas i cigan može biti predsjednik ako su mu medijski bogovi skloni, ali ni to nije dovoljno, ivo je svejedno u Izraelu pričao da smo ustaše i fašisti, makar je on na vlasti, makar je prije njega na vlasti bio , iskusan čovjek, znalac,osoba koja je prominjila sve stranke koje su se našle na repertoaru za biranje, ne vrijedi, narod ih bira a oni narod nazivaju pogrdama, strpali su nam generale u Hag, jer bi generali bolje odgovorili nego ovaj jadni i glupi narod.

VL
DU
Deleted user
09:39 31.07.2012.

To su igre dobar/zao policajac odnosno brit. diplomacija je preko svoje mreže i naročito MI 6 napravila sve da pomrsi račune Hrvatskoj i da izjednači krivnju u tzv. regionu - a sada se javljaju neki glasovi da je sve bilo OK i da su glavni akteri zapravo vojnički korektno odradili posao. Prozirno! Kao što u običnom životu vrijedi da kad postoje dvije verzije, onda je iskreno ono što ti pričaju iza leđa - tako je i ovo neki flaster na veliko krvarenje kojeg su oni s veseljem izazivali. Sjetimo se kako su uporno plasirane teze da Gotovinu skrivaju čak i franjevci, časne sestre itd.

VL
SU
suzzieQ
09:45 31.07.2012.

imate pravo, kriv je narod. kakav to narod svojim osloboditeljima daje robiju? a svojim egzekutorima vlast? sve što narod sada prolazi - pad standarda, prodaju u roblje, visoke troškove života, bankarsko lihvarenje to i zaslužuje. zato se masovni prosvjedi tu tu nikada niti neće organizirati. jednostavno je narod sve što ih ide i zaslužio.

VL
MA
marcellus
09:47 31.07.2012.

Što bi bilo da je Gotovina englez - slučaj grofa Tolstoya http://fizzit.net/drustvo/povijest/1366-sto-bi-bilo-da-je-gotovina-englez-slucaj-grofa-tolstoya

VL
Avatar sawanah
sawanah
21:39 02.08.2012.

Postoji li mogućnost da se taj film vidi na HRT-u?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.