Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na autocesti u njemačkoj

Čudio se policajcima koji su mu signalizirali da stane: Nije shvatio što je napravio, samo je stisnuo gas...

njemačka cesta
Pixabay/Ilustracija
04.11.2023.
u 08:37

Nešto poslije ponoći 69-godišnji vozač bio je na odmorištu Hochfelln Süd na A8. Kada je htio nastaviti put prema Austriji, zabunom je vozio u suprotnom smjeru umjesto ispravno u smjeru Salzburga.

Umirovljenik je u petak navečer vozio u krivom smjeru nekoliko kilometara na autocesti A8 u okrugu Traunstein (Bavarska) unatoč nekoliko policijskih signala za zaustavljanje. Naime, nešto poslije ponoći 69-godišnji vozač bio je na odmorištu Hochfelln Süd na A8. Kada je htio nastaviti put prema Austriji, zabunom je vozio u suprotnom smjeru umjesto ispravno u smjeru Salzburga.

Civilna patrola granične policije u Pidingu uočila je vozača koji je skrenuo u krivom smjeru i pokušala ga natjerati da stane. No, umirovljenik to očito nije shvatio te je, kažu u policiji, nastavio put preko oba traka.

Traunsteinska policijska ophodnja, koja je također bila raspoređena kao podrška, pokušala je upozoriti vozača koji je skrenuo u krivom smjeru na nadolazeću opasnost od vožnje u krivom smjeru iz suprotnog traka.

VEZANI ČLANCI: 

Unatoč tome, vozač je nastavio put dok prometna policija Traunsteina nije uspjela natjerati umirovljenika da stane blokirajući cestu i nagovorivši ga da izađe iz vozila, piše Fenix Magazin.

Prema policijskim izvješćima, muškarac je djelovao zbunjeno i priznao da su mu se “nadolazeća vozila već činila čudnima”. Kada su policajci pomnije pregledali automobil umirovljenika, na vozilu su otkrili starija i svježa oštećenja.

Prometna policija Traunsteina moli sve koji su eventualno sudjelovali u nesreći da se jave. U međuvremenu, 69-godišnji vozač je napustio je policijsku postaju u ranim jutarnjim satima , ali je do daljnjega morao policiji predati vozačku dozvolu i ključeve vozila.

VIDEO: Što se smije nositi preko granice, a što ne? Donosimo popis, neke stvari će vas iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije