Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomio čeljust

Čolak teško ozlijeđen, pijan htio skočiti u bazen s tri metra visine

marin colak
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
26.11.2011.
u 15:40

Na momačkoj večeri htio 
se osvježiti u bazenu. Umjesto toga, slomio je čeljust.

Tulum u petak navečer loše je završio za Marina Čolaka (27), automobilističkog asa. Mladić se, neslužbeno doznajemo, prilično pijan, malo prije jedan sat na momačkoj večeri htio osvježiti u bazenu unutar stana na zagrebačkoj Peščenici. Popeo se na betonsku policu na visinu od tri metra kako bi skočio u bazen unutar očito luksuznog zdanja, ali se u zadnji čas najvjerojatnije poskliznuo pa pao na tlo pokraj bazena. Hitno je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje su liječnici utvrdili da je zadobio teške tjelesne ozljede, točnije, sa slomljenom čeljusti trenutačno se nalazi na kirurškom odjelu.

Tulum u kvartu
Momačka večer na kojoj je Čolak stradao slavila se samo nekoliko kućnih brojeva dalje od stana u kojem i sam živi u Ivanićgradskoj ulici. Na tim adresama jučer nikoga nije bilo. Koliko je promila alkohola u krvi imao, još nije poznato.

Čolak, prvi hrvatski automobilist koji se natjecao na prestižnom WTCC-u, posljednji je put bio na stranicama crne kronike lani početkom studenog kada je skrivio tešku prometnu nesreću kod Bosiljeva u kojoj je poginula njegova suputnica Ivana Obad, studentica prve godine geološkog inženjerstva i misica iz Dubrovnika.

Optužnica još nije podignuta
Kako je kasnije utvrdila karlovačka policija, vozeći se prema Rijeci Čolak je udario u nissan kojim je upravljao njegov prijatelj Dalibor Opačak (33). Tužiteljstvo smatra da su se dvojica utrkivala po autocesti s nogama debelo stisnutim na gasu, pri čemu je Čolak izletio s ceste, ispao iz automobila i zadobio ozljede koje nisu opasne za život.

Nesretna Ivana Obad, zavezana sigurnosnim pojasom, ostala je zarobljena u automobilu i izgorjela. Iako je od tragedije prošlo više od godine dana, vještaci još uvijek utvrđuju tko je kriv za nesreću, točnije, snosi li krivnju i Dalibor Opačak. Dok se to ne utvrdi, optužnica ne može biti podignuta. Ako se dokaže krivnja, automobilistu prijeti od jedne do deset godina iza rešetaka.

Komentara 61

BA
Bandit
15:48 26.11.2011.

Hehehe velikog li asa ehehheh ,neznam samo tko ga je proglasio asom nije sposoban hodati a ne voziti pijandura..

Avatar Marinchich
Marinchich
16:28 26.11.2011.

Nije žvaka za seljaka..... ni bazen u kući za budalu.... :-P

LU
lutomirski
09:49 27.11.2011.

Ima u Hrvatskoj puno kretena koji neznaju sta rade kad se napiju, to je jako opasno, ali najvise za ljude koje imaju sa takvim posla !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije