Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Čobanković: Vlada neće odustati od deklaracije o optužnicama

\'01.09.2011., Zupanja - Ministar Petar Cobankovic potpalio je pec u Sladorani cime je pocela kampanja prerade secerne repe.  Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL\'
Goran Ferbežar/Pixsell
08.10.2011.
u 16:00

Imat ćemo kvorum za donošenje Zakona o ništetnosti pravnih akata bivše SFRJ, najavio je ministar.

Vlada neće odustati ni od zakona ni od deklaracije. Griješe svi oni koji govore da to nije dobar potez. Vlada jednostavno ne može sjediti skrštenih ruku dok optužnice dolaze iz Srbije, već mora, makar i deklarativno, pokušati zaštititi branitelje od daljnjih progona i suđenja - poručio je, piše Tportal, u Vukovaru predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a Petar Čobanković te dodao:

- Imat ćemo kvorum za donošenje Zakona o ništetnosti pravnih akata bivše SFRJ.

Ministar je komentirao i vukovarsko predstavljanje dijela Plana 21 Kukuriku koalicije.

- Kad je SDP, zajedno sa svojim koalicijskim partnerima, bio na vlasti, u potpunosti je zanemario Vukovarsko-srijemsku županiju - rekao je Čobanković.

Komentara 45

Avatar wratnik
wratnik
18:11 08.10.2011.

Oj, ja pomislijo da je on vec u zimaskim snu.

FE
Felicijen
16:07 08.10.2011.

A čemu bi taj papirić osim za internu predizbornu upotrebu trebao poslužiti ?

ZA
zagreb01
16:45 08.10.2011.

meni se sve čini da ova vlada čini najviše kako bi zaštitila hrvatske branitelje od srpskog progona...i ne smiju odustati od tog zakona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije