Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VAL

Cigarete poskupljuju treći put u mjesec dana: Evo koliko će pušači plaćati neke marke

Danas se obilježava Svjetski dan nepušenja
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
28.03.2024.
u 12:32

Jedan od brendova koji će također poskupjeti s idućom srijedom bit će i Sobranie Black i Gold, a njih će pušači plaćati 4,90 eura

Već i treći val poskupljenja dočekat će pušače u Hrvatskoj u posljednjih mjesec dana, nakon što je i tvrtka JT International Zagreb najavila kako će cijene njihovih brendova cigareta porasti 3. travnjem. Naime, s jučerašnjim danom za prosječno 10 centi porasla je cijena cigareta tvrtke Phillip Morris, u što ulazi i popularni Marlboro.

Najnovije poskupljenje koje se očekuje od iduće srijede odnosit će se prvenstveno na brendove Camel. Tako će Camel Yellow, Blue, Yellow 100'S i Blue 100's koštati po 4,30 eura. Najjeftinije od ove marke bit će Camel Legend Blue i Yellow koji će stajati 4,10 eura, dok će Camel Essential Brown iznositi 4,30 eura. 

No, neće poskupjeti samo Camel. Winston Classic tako će koštati 4,20 eura, dok će varijante Red i Blue iznositi 4,30 eura. Winston Deep Blue, Compact Silver i Compact iznosit će 4,10 eura. Uz to poskupljuje i LD koji će također koštati 4,10 eura.

Jedan od brendova koji će također poskupjeti s idućom srijedom bit će i Sobranie Black i Gold, a njih će pušači plaćati 4,90 eura. Detaljan popis i cijene možete pregledati u dokumentu ispod.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 5

JO
JOZO
14:37 28.03.2024.

Ne bi pušio kao prvo zbog cijene a kao drugo zbog onih groznih napisa na kutijama. Pušio sam 22 godine kad je slogan na EPP u bio: "S cigaretom nisi sam". Kutija "Ronhila"je koštala 8 Kn.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:39 28.03.2024.

Ma neka se udvostruči cijena da nas nepušače konačno prestanu trovati

PN
premda_nije
13:52 28.03.2024.

Tko kaže da predizborna obećanja i motivacije ne koštaju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije