Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škrlecova ostavka

Čačić vikao: Znaš li ti tko sam ja? Tvoje nije da misliš nego da slušaš!

suđenje čačiću (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
04.07.2012.
u 10:25

Ispričao je kako je Čačić od njega tražio da za zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša postavi istaknutog člana HNS-a

– Znaš li ti tko sam ja? Ja sam prvi potpredsjednik Vlade i tvoje nije da misliš, nego da izvršavaš moje naredbe! – riječi su to koje je Radimir Čačić izrekao Davoru Škrlecu, čije je ime javnosti postalo poznato nakon što je dao ostavku na mjesto pomoćnika ministra zaštite i okoliša. 

Škrlec je tjedniku Globus ispričao kako je Čačić od njega tražio da za zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša postavi istaknutog člana HNS-a. Nakon što je Škrlec odbio poslušati Čačićevu "preporuku", prvi potpredsjednik izderao se na njega. 

Davor Škrlec bio je najbliži suradnik Mirele Holy koja je ministarstvo napustila dvadesetak dana prije zbog afere e-mail. Kako je Večernji list već pisao, riječ je o jednom od najstručnijih djelatnika bez kojeg će novi ministar M. Zmajlović morati nastaviti raditi. 

Iako je Škrlec prije naveo da odlazi iz osobnih razloga te kako odluka da podnese ostavku nema veze s njegovim stavovima o pitanju HEP-ovih projekata gradnje termoelektrane Plomin 3 i hidroelektrane Ombla, odlučio je progovoriti o pravim razlozima odlaska. 

Čačić je, pak, još prije dva mjeseca od premijera Milanovića tražio njegovu smjenu. 

 

Komentara 279

DO
doktorica
12:41 04.07.2012.

Pinokio bi se posramio kako laže....

ZZ
Zagreb Zagreb
14:56 04.07.2012.

Diktatura Cacic!

IW
iwek
12:20 04.07.2012.

*** deleted by admin ***

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije