Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon rasprave
Povratak na članak

Sabor jednoglasno izglasao Deklaraciju o Vojislavu Šešelju

Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko ujutro je predložio da se Deklaracija pročita i odmah izglasa kako bi se odmah poslala u Europski parlament, no dio zastupnika tražio je raspravu

Komentari 32

SE
sestrićna
11:34 26.11.2014.

u sasatvljanju deklaracije bi trebali sudjelovati i ministri ostojić grčić bauk pusić itd..

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:11 26.11.2014.

SDSS neće podržati tekst deklaracije? ... što nam to govori?

VL
CR
crocro
12:41 26.11.2014.

Saborski zastupnici, prestanite već jednom spominjati riječ regija ili "region". Svaki puta kada spomenete riječ regija, kao da mi zabodete nož u srce. Dajte već jednom definirajte taj pojam. Pred govornicom izvolite izgovoriti što je to regija ili "region". I po kojem modelu su sami izmislili da je regija ili "region" samo i jedino istočno i južno od Hrvatske. A što je sa sjevernim i zapadnim susjedima, kojem "regionu" oni pripadaju. Zabranite riječ regija ili "region" jer ne znaju što govore. Isto tako zabranite riječi "ovih područja" ili "ovih prostora". Kojih prostora, molim vas lijepo. Da li prostor ima svoje ime? Što su to "ovi prostori" i koji su to prostori? Definirajte da znam o čemu govorite da bi o tome imao svoj stav. Ovu temu izvolite vi saborski zastupnici staviti na dnevni red da se ovi termini zauvijek raščiste. Uvesti sankcije neposlušnima. Tko spomene riječ "region", "ovih prostora" i sl., treba kazniti s 10.000 kuna kazne, pa će drugi puta znati što izgovara. Vi ste saborski zastupnici odgovorni da se ovo riješi, a ne da slušate kako vam višekratno drži lekcije u saboru Pupavac kojhi je toliko u minutaži govora za govornicom i izvan govornice kao da predstavlja pola Hrvatske. Teško mi je to gledljivo. Pupavac kao da vas je postrojio i drži vam moralno-politička predavanja a vi ga bez daha slušate. Ne mogu to više gledati.

VL
RP
ruzan prljav zao
12:29 26.11.2014.

Smiješni ste s tim Šešeljem… Kakav mu samo značaj dajete ovim lajanjem. Glas za Josipovića je glas za Šešelja... Da nije tako Josipović bi u zadnjih 10 godina napravio nešto za kažnjavanje stvarnih organizatora zločina na Ovčari (Vasiljević i KOS,, za koje je Vojo odigvao kovisnog idiota), a ne radio na amnestiranju istih i postavljanjem KOS-ovaca npr. na čelo HRT-a.

VL
CR
crocro
12:25 26.11.2014.

Razočaran sam HTV-om. Od početka sjednice Sabora čekam čitanje Deklaracije o Vojislavu Šešelju i zamislite kada u Saboru upravo započinje čitanje Deklaracije od strane gđe Kosor, nakon jednu minutu, čitanje Deklaracije se prekida da bi se iščitale redovne vijesti u 11,00 sati. Sramotno i šokantno. Više puta u Saboru su bile važne teme i odgađale su se vijesti ali upravo dana kada smo čekali sadržaj Deklaracije, to nismo mogli doznati iz prve ruke, već smo prisiljeni ponovo pogledati jednolične, dosadne i nepromijenjene vijesti. Toliko imamo medija kroz koje doznajemo novosti svake minute da bi nas oni upoznali kada smo ih već saznali. Mislim da se nepotrebne vijesti ako nemaju nešto novo za reći. Danas nismo mogli čiti sadržaj Deklaracije zbog nepromišljenog poteza odgovornih s HTV-a da čitanje deklaracije o Šešelju prekidaju nezanimljivim i ponavljanim vijestima. Kada će već jednom shvatiti što je važno za gledatelje, oni to ne znaju ili ne mogu razlučiti. Inače prekidaju sjednice Sabora zbog ponavljanja i čitanja vijesti koje su već ponavljali. Mi želimo slušati naše zastupnike i donositi mišljenja kako nas netko zastupa i što tamo govori. Oni to ne bi smjeli prekidati a naročito kada se donose važne odluke ili Deklaracije. Nemaju mi pravo uskratiti pravo da izravno čujem čitanje Deklaracije o Šešelju jer upravo zato sjednim pred ekranom da to čujem. A onda mi to onemoguće. Da li imaju srama i poštovanja prema gledateljima koje itekako zanima kakvu će odluku donijeti o Šešelju i to izravno iz prve ruke. Duboko sam razočaran neprofesionalnošću i neodgovornošću odgovornig osoba HTV-a.

VL
ZA
Zahumlje
12:19 26.11.2014.

U raspravu o deklaraciji trebale bi se ukljuciti sve zrtve i svjedoke da i oni kazu svoje misljenje. Ova deklaracija je pisana u njihovo ime i trebao bi da se cuje njihov glas.

VL
DI
Dijaspora
12:37 26.11.2014.

Iznenađenje dana...SDSS je protiv???

VL
UN
una1
11:40 26.11.2014.

Konačno da su zauzeli jedinstveni stav,pa makar bio i Šešelj.

VL
HA
happyshack92
16:01 26.11.2014.

E sada je nastradao,.. kada ga ova deklaracija dohvati,...

VL
RP
ruzan prljav zao
13:50 26.11.2014.

Smiješni ste već s tim Šešeljem… Kakav mu samo značaj dajete ovim lajanjem. Svima je jasno da Pusići, Josipovići, kompletna udbokracija i Šešelj imaju isti cilj samo im se metode nešto sitno razlikuju… Glas za Josipovića je glas za Šešelja..... Da nije tako Josipović bi u zadnjih 10 godina napravio nešto za kažnjavanje stvarnih organizatora zločina na Ovčari (prvenstveno Vasiljević i KOS, za koje je Vojo ispao kovisni kveten), a ne radio na amnestiranju istih i postavljao KOS-ovce npr. na čelo HRT-a i nosio drugoj strani spise…

VL
Avatar mili99
mili99
14:20 26.11.2014.

Da Plenković nije potegnuo ovo pitanje i inzistirao na deklaraciju EU Parlamenta naša Vlada se nikada toga ne bi sjetila, samo bi prešutila ovakvu stvar, a sada se busa u prsa kao da su nesto napravili. Jadnici odlazite!

VL
Avatar mili99
mili99
14:19 26.11.2014.

Da li je Vlada za deklaraciju obzriom da Šešelj podržava ministricu Pusić, a i aktuelnog predsjednika Josipovića?

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
17:02 26.11.2014.

ovo bi skoro moglo stati u 'vjerovali ili ne'. Ipak, neobično mi je drago da su se vladajući i opozicija uspjeli barem oko nečeg dogovoriti, pa makar to bio i ratni zločinac.

VL
GO
gospodindragovoljac1991
18:28 26.11.2014.

Žalosno !! Ali Zlatko Vitez je zaista bio u pravu!!!!!!! Zašto pa ovo je zaista pravi kokošinjac. Pola ih je neškolovano, trećina ih ne zna reći ni slovo "R", a ostala trećina viri iz guzice svojih još glupljih šefova. E to je naša Hrvatska. STRAŠNO. Oni donijeli "DEKLARACIJU", KOJA SPRDAČINA. pA TKO SMO MI, čak se ni ovce ne daju ovako šišati kao mi rvatine. Sram i stid nas bilo. E pa Vi sad Udbaška novino , ponovno zabrana na par dana. E moj narode reče Marko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
ZE
Zepcanac
18:45 26.11.2014.

Gdije ide ijedav vrag taud idu I ostali vragovi za njim,. gdije ovan krene tako i ovce za njime krenu. Vi koda se drzite vraga seselja. Ma sklonite se vraga zar nije vama ivasoj drzavi nanijeo velike gubitke u zrtvamaa iimovini. Mani tese sotone i otonskih idola igovora bolesni sotoist je izabrao taj put tako dabi se nasao sa onima koji su zla cinili jos pre njega tako dabi se sa njima susreo u paklenome ognju.

VL
MG
mario gazarini
12:00 26.11.2014.

Nemaju pametnijeg posla somine......

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
14:01 26.11.2014.

Triba prvo vidit tko se boji da Seselj nebi Prozborio i zasto......mozda Mesic IMA straha....

VL
Avatar pašče2
pašče2
18:22 26.11.2014.

hahahaha.....koji jadnici ...a kad bu izglasali Deklaraciju osude Katoličke Crkve za veličanje ratnog zločinca Darija Koardića.....

VL
Avatar pašče2
pašče2
18:30 26.11.2014.

Vojo se upišao od smjeha.....dok se somine love na dudubak....ahahahaha

VL
GA
garo
19:51 26.11.2014.

kaj nemamo mi kakvog agenta, da ga malo potapša po kajcinomu?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.