Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoki odgovor

Burić: Napad na HDSSB izrežirali su Karamarko i Đapić

dinko burić
Davor Puklavec/PIXSELL
31.08.2012.
u 14:10

U HSP-u se, nažalost, još samo latinicom piše, ali ćirilicom diše. Neće biti iznenađujuće ako uskoro vodstvo HSP-a dobije poziv od Save Štrbca da postanu počasni članovi njegova Veritasa – izjavio je Burić

Počasni predsjednik HSP-a Ante Đapić i šef HDZ-a Tomislav Karamarko zajedno razrađuju strategiju kako bi Đapić na idućim lokalnim izborima bio kandidat za gradonačelnika Osijeka. Ustvrdio je to saborski zastupnik HDSSB-a Dinko Burić. Čelnici Glavaševe stranke žestoko su se obrušili na pravaše, reagirajući na istup HSP-ova Josipa Vukovića koji je na konferenciju za novinare dan prije donio akumulator, selotejp i bocu sumporne kiseline. Aludirao je tako na ratne zločine u Osijeku, za koje je osuđen Branimir Glavaš, ali i reagirao na nedavni prelazak nekoliko članova njegove stranke u HDSSB. I taj je napad, smatra Burić, izrežiran na relaciji Đapić – Karamarko.

– U HSP-u održavaju tiskovnu konferenciju kao da im je scenarij pisao Savo Štrbac. U HSP-u se, nažalost, još samo latinicom piše, ali ćirilicom diše. Neće biti iznenađenja ako uskoro vodstvo HSP-a dobije poziv od Save Štrbca da postanu počasni članovi njegova Veritasa – izjavio je Burić.

HDSSB-ovci su istaknuli kako se Ante Starčević "vjerojatno okreće u grobu" zbog kraha na izborima, "sudskih postupaka i onoga što su od stranke napravili".

– Svi znaju da je Glavaš žrtva montiranog političkog procesa, a nakon jučerašnje pressice, siguran sam da su i HSP-ovci imali svoje prste i u montiranju tog procesa – izjavio je HDSSB-ov Krešimir Bubalo.

Đapić i Vuković, dodao je, "nemaju pravo pričati o poštenju".

– Vuković je osuđen za svoj rad u Saponiji. USKOK i DORH trebali bi se pozabaviti i time što je na brzinu izgradio svoj hotel – nastavio je Bubalo.

– U pravu je Vuković kada kaže da je u doba kada je Đapić bio na čelu grada nastao uzlet u Osijeku. Jest, ali radi se o uzletu u imovinskim karticama brojnih HSP-ovih dužnosnika koji je završio sunovratom – istaknuo je, pak, Burić. Na žestokim riječima nije štedio ni Ivan Drmić.

– Razmišljamo o tome da podnesemo tužbu protiv Odjela psihijatrije KBC-a Osijek jer u normalnoj i uređenoj demokratskoj državi ne bi se dopustilo da njihovi pacijenti bauljaju i tumaraju po gradu, da se infiltriraju među novinare, druge građane, a pojedinci se čak javljaju i u političkom životu – naveo je Drmić. On je novinarima pokazao i fotografiju Krunoslava Fehira, krunskog svjedoka protiv Branimira Glavaša, koji u rukama drži grb HOS-a.

– Upoznat ćemo vas s nastavkom njegova zbrinjavanja, njegove sprege s Karamarkom i na koji je način naplatio svoje svjedočenje u procesu Glavašu – zaključio je Drmić, nazvavši Fehira psihopatom.

>>Odbjegle HSP-ovce pozdravio selotejpom i akumulatorom

Komentara 18

TO
toni0705
15:14 31.08.2012.

Žalosno je, ali istinito: U odnosu na ove likove iz HDSSB-a, Đapićeva je era bila era blagostanja...

Avatar MK
MK
15:19 31.08.2012.

...Ovo sto je Vukovic napravio je sramota i trebalo bi ga biti stid. Da nije bilo Branimira Glavasa u Osijeku - put cetnickim koljacima i agresorskom JNA podravskom magistralom bio bi otvoren pram Virovitici - a od ondje ravno preko Petrinje do Karlovca i Karlobaga! ...Svi znamo kako su tzv. svjedoci pripremani od strane drzavnog odvjetnisva i dijela policije, pocevsi od Fehira pa na dalje, tako da je sud drzeci se zakona morao osuditi Glavasa. ...A Dinko Buric neka samo suti - HDSSB nije postojao kad se branio Osijek (HSP i HOS je...) a njihov saborski zastupnik Vinkovic je doletio direktno iz Partije koje je pobjegla iz Sabora kad se glasalo o nezavisnosti Hrvatske!

Avatar RexCroatorum925
RexCroatorum925
14:38 31.08.2012.

hrvatu katoliko svaki zločin u najmanju je ruku mrzak - hdssb dobila je moj glas na zadnjim i predzadnjim izborima iako nisu stranka - zašto? . iz bunta i ništa više; iako su on glavni pljačkaši slavonije ne mislim na burića i šišljagića već ostale u toj "stranci"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije