Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički performans

Odbjegle HSP-ovce pozdravio selotejpom i akumulatorom

hsp,josip vuković,akumulator (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/4
30.08.2012.
u 11:43

'Znakovi kao što su selotejp, garaža, akumulator znače smrt u najgorim mukama i predstavljaju zločin'

Otkrivajući na stolici ispod prekrivača akumulator, selotejp i bocu sumporne kiseline, Josip Vuković slikovito je u osječkom HSP-u progovorio o "političkim prebjezima i suši".

– Oni koji u posljednje vrijeme prave predstavu u vezi s prebjezima iz naše stranke, misle da samo oni znaju praviti predstavu. Znamo i mi! – poručio je Vuković, kako je rekao, jedini hrvatski branitelj koji je suđen 1997. godine zbog mržnje prema Hrvatskoj državi i HDZ-u.

– Znakovi kao što su selotejp, garaža, akumulator, sumporna kiselina, zatvorske rešetke znače smrt u najgorim mukama i predstavljaju zločin, umorstva, kriminal u pretvorbi i privatizaciji. Oni koji su otišli ispod znakova HSP-a i HOS-a, shvatili su kakvo je stanje u Hrvatskoj, pa i u ovom gradu, a to je da se zločin isplati – rekao je on. Dodao je, također, da oni koji su otišli "misle kako je još nešto ostalo za pljačku i grabež kao što su to činili njihovi uzori".

– Oni misle da vlada suša u glavama stanovnika ovoga grada – rekao je Vuković koji je prebjege nazvao "novim janjičarima koji su primljeni u zločinačku organizaciju".

– Stoga su u medijima postali predmet ismijavanja i sprdnje jer im nije omogućen pristup kao nekima koji su hodočastili u mostarski zatvor kao znak inicijacije i pristupa u kult nove scijentološke crkve, gdje im je katedrala mostarski zatvor – rekao je Vuković dodajući kako su Osječani već shvatili da "upravljanje iz mostarskog zatvora ne vodi nikuda te da vladaju nered, nerad i stagnacija na svim razinama" te da je ovaj grad svoj najveći uzlet doživio "za vrijeme vladavine HSP-a".

Komentara 16

Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
12:23 30.08.2012.

Po tebi treba šutjeti kada smeče ode na pravo mjesto . Imate pajace koji balansiraju gde se bolje plača , tj. gdje osjete bolji profit . Koje su to nemoralne osobe da do jučer govore o poštenju, borbi i radudu u interesu društva i onda kada dobiju bolju financijsku ponudu, odu se uhljebiti barabe. Šta se tako revolucionarno dogodilo u glavama prebjega, jednostavno rečeno to su prodane duše, a duhana će biti malo. .

SP
Spezispezi
12:33 30.08.2012.

Šteta materijala i sramota je Đapiću otimati novac s kojim je mogao kupiti barem pakiranje čokoladica - panzija je ionako mala (samo 12000 kn), a treba zvjerku hraniti još 30 godina.

Avatar diana majhen
diana majhen
12:16 30.08.2012.

taj selotejp je mogao bolje iskoristiti, npr da si ga je zaljepio preko usta kako ne bi pričao svinjarije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije