Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prosvjeda

Bugarska neće ratificirati kontroverzni zakon ACTA

Prosvjed protiv ACTA-e
Reuters/ PIXSELL
14.02.2012.
u 15:00

– Predložit ću vladi da obustavi postupak bugarskog potpisivanja Međunarodnog sporazuma o zaštiti autorskih prava (ACTA) – rekao je Trajkov

Nakon što je u subotu na ulice Sofije izašlo četiri tisuće građana koji su tražili da se ne prihvati ACTA, bugarski ministar gospodarstva Trajčo Trajkov objavio je da neće ratificirati kontroverzni zakon, javlja HRT.

– Predložit ću vladi da obustavi postupak bugarskog potpisivanja Međunarodnog sporazuma o zaštiti autorskih prava (ACTA). Bugarsko društvo nije spremno prihvatiti mehanizme koji potiču sumnje u kršenje slobode izražavanja i slobode interneta – rekao je Trajkov.

Više pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 27

OB
-obrisani-
20:10 14.02.2012.

ja bih volio da državni \"mislioci\" više ništa ne misle....produkt bi bio znatno bolji ! ...a to što netko ima 2 završena fakulteta u HR, ne daje mi nikakvu garanciju da nešto i zna zar nije tragično da je zagrebačkoko sveučilište na 380 mjestu po kvaliteti obrazovanja? slijedom toga, upitno je da se uopće klasificira sumljivi diplomanti

OB
-obrisani-
15:22 14.02.2012.

hahahahha i bugarčine su pametnije od yusipovića ! ili je netko dobio lovu ispod stola? kažu.....potpišimo sporazum... ....dobro, ali što mi dajete za taj potpis? kažu.....ništa....to je za opće dobro...bla,bla pa dobro, kaže kreten i potpiše ga ! koja mudrost.....majko mila !

OB
-obrisani-
16:19 14.02.2012.

Bio je sramotan istup našeg Predsjednika, mislio je jadnik da je popio svu pamet svijeta, aj, aj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije