Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa

Brođani pisali Kosor i Josipoviću: Zaštitite nas od trovanja!

inicijativa
Ivica Galović/Pixsell
30.01.2011.
u 18:00

– Očekujemo da zaštitite građane Slavonskog Broda i okolice od opasnosti. Također, molimo vas da nas izvijestite o tijeku i rezultatima sastanaka vezanih za naš problem.

Građanska inicijativa za čisti zrak, novoosnovani pokret stanovnika Slavonskog Broda koji se zauzimaju za smanjenje zagađenja koje nad šesti po veličini grad u Hrvatskoj dopire iz bosanskobrodske rafinerije nafte, pisala je predsjedniku Republike Ivi Josipoviću te predsjednici Vlade Jadranki Kosor. Mole ih da se pri svojim susretima s predstavnicima Bosne i Hercegovine zauzmu za rješenje problema.

– Očekujemo da zaštitite građane Slavonskog Broda i okolice od opasnosti. Također, molimo vas da nas izvijestite o tijeku i rezultatima sastanaka vezanih za naš problem – stoji u zamolbi upućenoj predsjedniku Josipoviću te predsjednici Vlade Jadranki Kosor.

Komentara 19

OB
-obrisani-
08:57 31.01.2011.

Bar ima dovoljno ZOLJA u Hrvatskoj:::???????

VP
VasoBerak Pula
10:21 31.01.2011.

Možda Ante Prkačin sa HOS-ovcma koji je odnosio sve sto se može odnijeti iz rafinerije ima negdje sklonjene i neke filtere koji jos uvjek valjaju? A

PO
power123
18:40 30.01.2011.

Nadam se da će nadležni reagirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije