Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Brod Jadran posljednje je otvoreno pitanje između Zagreba i Podgorice

04.08.2023. u 13:02

Odnosi Hrvatske i Crne Gore mogli bi biti primjer posvećenosti regionalnoj stabilnosti, primjer koji bi mogla i trebala slijediti i Vučićeva Srbija

Komentara 5

Avatar Ozren Soldatović
Ozren Soldatović
22:48 04.08.2023.

Srbija nije Vučićeva kako ova novinarka tvrdi, nego pripada narodu i građanima Srbije, jer i sam Vučić zavisi baš upravo od tog naroda koji mu je dao glas na izborima! Koliko već sutra to ne mora biti tako, jer narodu Srbije nije nimalo strano da smakne sopstvenog lidera, ako ne bude radio za narod i u korist naroda koji ga bira.

LE
Levanto
15:13 04.08.2023.

A ni granice nisu rješene. A odšteta? Opljackali su sve od Prevlake do Dbk.

NE
neutrin0
15:07 04.08.2023.

Bit će vrlo skoro novo otvorenih pitanja... Pa sada imaju premijera koji radi za srpsku/rusku obavještajnu službu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije