Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET IZ PAKLA

Kad je pogledala kćerinu nogu - bila je to najgora noćna mora

Ubodi
Foto: Twitter
23.10.2017.
u 08:52

Iako su se žalili osoblju, ono im je odgovorilo kako ih ne mogu premjestiti u drugu kabinu

Dugi letovi avionom nisu uopće zabavni, no duga putovanja prisilit će vas na spavanje u avionu. 

Heather Szilagyi bila je na jednom takvom putovanju sa zaručnikom i kćeri Molly (7), na letu British Airwaysa, od Vancouvera do Londona.

Ono što se dogodilo šokiralo je majku. U kabini su bile - stjenice! Kad je pogledala kćerinu nogu, bila je to noćna mora: noga je bila prepuna uboda. Iako su se žalili osoblju na stjenice, ono im je odgovorilo kako ih ne mogu premjestiti u drugu kabinu.

Glasnogovornik British Airwaysa ispričao im se, rekavši kako su stjenice na letu zaista rijetke, ali kad imate 280.000 letova tijekom godine, takav incident nije začuđujuć. 

Komentara 2

OB
ObrenM
09:35 23.10.2017.

Cime nas vi prosvijecujete?

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:05 23.10.2017.

ako let u kojem su putnicu izboli komarci novinari večernjeg opisuju kao let iz pakla, kako bi opisali npr. let koji je završio padom aviona i pogibijom putnika i posade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije