Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozvali su ga

Britanski ministar vanjskih poslova posramio zemlju nakon objave na društvenoj mreži

Boris Johnson
Foto: Reuters
1/5
08.10.2016.
u 11:29

Pogreška se dogodila kada je Johnson umjesto da napiše eng. Colombia napisao Columbia. Brojni twitteraši odmah su uočili pogrešku i prozvali političara

Novog britanskog ministra vanjskih poslova Borisa Johnsona Metro je odlučio posramiti zbog nepismenosti.

Naime, u petak je kolumbijskom predsjedniku Juanu Manuelu Santosu uručena Nobelova nagrada za mir, a Johnson je putem Twittera čestitao predsjedniku na pobjedi.

Pogreška se dogodila kada je Johnson umjesto da napiše eng. Colombia napisao Columbia. Brojni twitteraši odmah su uočili pogrešku i prozvali političara.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Pojedini britanski mediji osjećaju se posramljeno u ime cijelog naroda Velike Britanije. Kasnije je Johnson obrisao pogrešnu objavu i predsjedniku Santosu uputio novu čestitku. Ipak, i najboljima se događa greška.

>> Johnson namjerava uvjeriti EU u suradnju nakon Brexita

Komentara 4

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
13:01 08.10.2016.

Sve je to zbog Brexita. Nece globalisti da covjeka puste na miru nego mu traze dlaku u jajetu.

Avatar nikadanelazem
nikadanelazem
14:52 08.10.2016.

Wow, typo sad ce cijeli svijet napast njega i urusiti ce se ekonomija Ujednijenog Kraljevstva.

AN
anticenzura
12:26 08.10.2016.

Britance sataniziraju zato sto pametni ljudi ne daju da im Nijemci ucine mracnu prcijetinu od zemlje kao i sebi. Oni su odmah skuzili cemu vodi ta izopacena politika i pobjegli glavom bez obzira od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije