Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin na trešnjevci

Brata blizanca i Dolores policija dovela na mjesto ubojstva

tomas
Foto: Facebook
1/4
Autori: kh/VLM, mzr/VLM
04.01.2013.
u 20:38

Miroslava Tomasa kojeg se sumnjiči da je u novogodišnjoj noći ubio svog brata blizanca doveli su s lisičinama na nogama i rukama, a Dolores je u međuvremenu promijenila boju kose te više nije plavuša

Rekonstrukcija ubojstva mladog Zagrepčanina Vedrana Tomasa (31) obavljena je danas u ranim prijepodnevnim satima na zagrebačkoj Trešnjevci. Dolores D., 23-godišnja Zagrepčanka, koja je u noći Nove godine bila u stanu u kojem je ubijen njezin osam godina stariji dečko Vedran Tomas te Miroslav Tomas dovedeni su tako na mjesto zločina. Ona iz podstanarskog stana, on iz remetinečkog pritvora s lisičinama na nogama i rukama. Očito još uvijek nije do kraja utvrđeno kako se zločin dogodio.

Dolores, o kojoj se dosad pisalo kao fatalnoj plavuši, u međuvremenu je skratila i promijenila boju kose i sada je narančasta.

Sahrana ubijenog Vedrana bit će u utorak na zagrebačkom Krematoriju u 13.50 sati. Obitelj je na osmrtnici napisala kako je 31-godišnjak preminuo tragično nesretnim slučajem.

Podsjetimo, zbog sumnje da je nožem u prsa u stanu usmrtio svog brata blizanca Miroslavu Tomasu, inače studentu Pravnog fakulteta određen je jednomjesečni pritvor. U noći kada je došlo do svađe između braće ona bila u drugoj sobi gdje je preko interneta razgovarala s prijateljicom pa nije vidjela zločin.

>> Miroslav Tomas: Nisam kriv za smrt svog brata blizanca

Komentara 1

AN
Andreeejjj
21:19 05.01.2013.

Odakle je dotična DOMINA, gdje živi, šta radi u ZG? Pisali ste da je iz Srbije i upoznali su se braća sa njom prije 8 godina a tada je njoj bilo tek 15 godina!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije