Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabor

Branko Vukšić: Radman mora otići

Sabor (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
05.07.2013.
u 10:40

Podsjetio je da je Radman obećao dati ostavku ako se utvrdi da je u sukobu interesa, a da je naknadno promijenio mišljenje na nagovor svojih političkih zaštitnika.

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman ulazi iz afere u aferu i trebao je već odavno podnijeti ostavku, rekao je tijekom rasprave o izmjenama Zakona o elektroničkim medijima laburist Branko Vukšić. Podsjetio je da je Radman obećao dati ostavku ako se utvrdi da je u sukobu interesa, a da je naknadno promijenio mišljenje na nagovor svojih političkih zaštitnika.

– Nije znao da je u sukobu interesa zato što sjedi u nadzornom odboru Hypo banke. Pa onda nije znao da treba prijaviti imovinu u Sloveniji, koja je za hrvatske pojmove pozamašna – rekao je Vukšić i dodao kako je Radmanu u tome uzor vjerojatno bivši premijer Ivo Sanader.

Zbog podrške koju mu je dao prilikom izbora, Vukšić se javno ispričao.

– Smatrao sam da je on najbolji od šest kandidata za mjesto glavnog ravnatelja, a sada se ispričavam javnosti što sam ga podržao. Tko pogriješi treba se ispričati – rekao je Vukšić i ponovio da bi Radman trebao što prije podnijeti ostavku.  

>> 'Bolje da Radman sam podnese ostavku nego da ga smijeni Sabor'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije