Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'predizborni cirkus'
Povratak na članak

Grčić reagirao na anonimne objave da je bio na barikadama. Evo što je na Facebooku napisao

"Kako bi bio na slici kad nikad nisam napustio Split"

Komentari 235

Avatar marnie
marnie
12:45 19.04.2015.

Ha ha, o kojim to on uspjesima govori ... a tipu na slici jako sliči, čini mi se da je to ON

VL
DU
Deleted user
13:08 19.04.2015.

Kako i što radi za Hrvatsku, ne bih se čudio da je na slici ipak on. I ako je istina da nijw npustio Split što je i gdje za vrijeme rata bio i radio?

VL
NI
ninja72
12:59 19.04.2015.

Bilo bi cudno da to nije on.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
13:37 19.04.2015.

Mogao bih sa velikom sigurnošću kazati da sam vidio tu fotografiju a "naš" se ministar u taj tren nalazio skroz desno na slici poreda drugih svojih ratnika i barikade, samo ta slika je bila objavljena u novinama a j+a ju nisam kopirao te je ubrzo nestala sa svi portala i to baš u vrijeme postavljanja za ministra. Nadalje baš bi me zanimalo koliko je novca zamračio HDZ te koliko se je zadužio u to vrijeme a onda i koliko se zadužio i SDP sa svojim ortacima te da vidimo koliko su ovi zamračili uz toliko večih unosa u kasu iz svih mogučih izvora a novca nikad manje ali se nađu novci za Documentu i slične koji bez rezervno podržavaju partizane i komuniste te svi koji misle za Hrvatsku su ustaše. Svakodnevno truju narod protiv Hrvatstva i približavaju na komunizmu i Jugoslaviji npr. postavljanje Olivera Frljića ortodoxnog neprijatelja Hrvatske za ravnatelja Hrvatskog Narodnog kazališta u Rijeci. Pozdrav dobrim ljudima

VL
HR
hrc001
13:47 19.04.2015.

Pa ovo je strašno svaki pabSrbin i to ministar.

VL
AN
aniva
13:24 19.04.2015.

Ovaj lik govori o uspjehu. O kojem uspjehu? Bolje mu je da se pokrije ušima i šuti....

VL
DU
Deleted user
14:06 19.04.2015.

Koje su to dobre vijesti iz njegovog resora? Povećanje nameta na cigarete i benzin?

VL
OS
osica
13:18 19.04.2015.

ništa se ti Grčiću ne sekiraj i ne objašnjavaj. Moji su susjedi "bili na barikadama u svom domu tako su cvičali, pljeskali barikadama , referendu Krajine , sve se orilo ... a ja sam bila manja od makovog zrna odd straha ...." i znaš što im se dogodilo u Hrvatskoj?. Dobili su posao u državi , tako dobro plaćen , rukovodeći ... preko veza i vezica. Doma su bili ono što jesu. Vani, na trgu trgu, ma " med i mlijeko je curilo iz njihovih usta"

VL
ST
stefj
13:28 19.04.2015.

Tja, sad je našao vrijeme za reakciju... Budući da vlada nije ništa napravila zadnje skoro 4 godine, mora se fokus prebaciti na barikade. Nakon malih naznaka oporavka u zadnjem kvartalu prošle godine (potaknutom niskim cijenama goriva i rastom EU-a), prvi kvartal ove godine opet je katastrofa. Ne sumnjam da će rezultati biti još i gori nakon uvođenja novih trošarina i velikog skoka rasta cijena goriva... Grčić, kao ekonomski strateg ove vlade, pokazao se kao izuzetno loš analitičar, te je na osnovu njegovih analiza i prijedloga ova vlada donosila odluke. Rezultate tih odluka jako dobro vidimo na svim ekonomskim pokazateljima, od rejtinga smeća, do konstantnog pada BDP-a... Naravno da strateg najgore vlade u povijesti mora učiniti nešto da makne fokus sa svojih katastrofalnih ekonomskih rezultata...

VL
TH
than
12:57 19.04.2015.

Objavi dobra vijest ?!?! Djeca za tako nesto imaju drugaciji naziv - bajka.

VL
GM
Gusta magla
13:48 19.04.2015.

Pa kad je tako siguran sto neobjavi ili nepopuni biografiju od 90. do 96.koje nigdje nemozes pronac ni procitati.Izgleda da cetnik tada u tom razdoblju nije ni postojao.

VL
PI
pismeni
14:10 19.04.2015.

Ja nikada nisam ćuo izjavu g. Grčića da voli Hrvatsku!

VL
DU
Deleted user
13:33 19.04.2015.

Ako sve govoriš istinu kao prvi dio tvoje rečenice (Sve ti mogu oprstit samo ne USPJEH), minstre ja ti otvoreno kažem da ti ništa ne vjerujujm što si napisao o svojem ratnom boravištu.

VL
DI
dino85
14:08 19.04.2015.

Gospodine Grcic Koje pozetivne Indikatori su to u vasem Resoru,mozda to da se povecava cjena gorivu????O kakvim vi to milijuna vrjednim EU-Projektima govorite,pa vi ste stvarno smijesni.Vi kao i vas premijer podcjenjujete nas gradane i nasu inteligenciju. Meni je zao zao ako ste dobili dojam, da vas gradani zbog kako vi kazete"DOBRIH INDIKATORA"u vasem Ministarstvu zele oblatiti,i pisu da ste bili u paravojnim snagama agresorske vojske koja je divljala po Hrvatskoj,ali zar vi nemislite da bi trebali drugacije i stalozenije reagirati,a ne optuzivati kako vi kazete "Desnicu" Oprostite molim vas gospodine Grcicu pa sa takvim necim se nije za saliti,ali i vasa reakcija je kao i vaseg premijera uvijek sujetna,niste samokriticni,neznate politicki komunicirati ili ste bez razloga optimisticni ili ste odmah osjecate napadnuti.

VL
TH
thewasp
13:31 19.04.2015.

Ne dirajte selamet efendiju balvanasa dok nas ne izvede iz recesije,a poslije free for all! Da njega nije tko bi nam pricao uspavanke, tko umre prijd njegovih slatkih pricica drugi dan se pokaje!! Ako se je slikao kao cetnik nene treba mu zamjeriti, jer to je onda bilo "u modi"!!

VL
DU
Deleted user
13:31 19.04.2015.

Kako anonnimne, kad je covjek potpisao članak i kaže da ima dokaze. Zašto bi netko rekao da je anonimno? zato jer onda nema koga optužiti za klevetu. Dakle, ako je to neistina, svatko normalan bi tražio zadovoljštinu na sudu..

VL
MS
mare_split
14:40 19.04.2015.

Pojednostavimo: anketirati susjede iz vremena '90.-'95., provjeriti čemu se je drug 'sklonio' s faksa i pitati dekana koji ga je primio natrag je li bilo tako! Svaki će odgovor potvrditi autentičnost slike! Novinari, gdje ste ... s tim vašim 'istraživačkimm novinarstvom'! Zadatak je 'zanimljiv', a mare sigurna da je drug 'baikada-četnik'! Red je da se na ovo 'osvrne' i g. Lukić i predoči dokaze o kojima priča!

VL
DI
Diosiario
13:58 19.04.2015.

Zašto onda u tvojoj službenoj biografiji stoji sve gdje si bio i što si radio do 1991. godine, a onda nema ničeg do 1995. godine, a tek onda se nastavlja što si radio od 1995. na dalje? Objasni ti nama tu rupu u svojoj biografiji, a ove bajke o tvojoj uspješnosti i o uspješnosti tvoje vlade pričaj onima koji ne vide svaki dan da se navala na kontejnere udesetrostručila otkad ste ti i tvoji na vlasti.

VL
CR
CROmaninho
14:59 19.04.2015.

Gledam, čitam komentare... Oni istiniti nestali- zbrisani... KLASIKA!!! Sram vas bilo VL PORTAL!!! Vi ste prava banda, produzena ruka ove smrdljive i proklete Antihrvatske vlade. Demokracija? Totalna cenzura! Ima boga!!! A sada još jedna: VL PORTAL i svim ostalim Antihrvatima: HEBEM VAM MATER ČETNIĆKU i PARTIZANSKU, POPUŠI TE MI RACKU!!! Sada me slobodno blokirajte dozivotno

VL
MR
mario.ramic.37
13:53 19.04.2015.

mene samo zanima zašto ni jedne "velike" novine nisu prenjele sliku - nego samo njegovo demantiranje te slike. Pa ako bi postojala sloboda medija u HR, bi ljudi mogli vidjeti tu sliku i sami procijeniti

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.