Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvana hitna
Povratak na članak

Nakon sastanka s Vargom jednom branitelju pozlilo pa ga prevezli u bolnicu

Jednom članu braniteljskog izaslanstva pozlilo je pa je pozvana hitna medicinska pomoć, no na kraju je odvezen civilnim vozilom

Komentari 49

YA
yan
19:30 29.10.2014.

Ovo cmizdrenje branitelja prevršilo je svaku mjeru , kako god okreneš ruka politike i HDZ-a naprosto vrišti iz cijelog ovog prosvjeda , dignitet i dostojanstvo gube iz dana u dan iz dva razloga , prvi je jer traže kruha prekoo pogaće a drugi je jer su se upregli u politiku HDZ-a sličnu onoj sa rive u Splitu prije dvanaestak godina , sve to postaje groteskno ......

VL
DU
Deleted user
20:56 29.10.2014.

Pravo na zdravlje je univerzalno pravo i ne smije se dozvoliti da bilo koja skupina ima veća prava. Ovo što oni traže je sramotno jer na taj način daju nam do znanja kako smatraju da je njihovo zdravlje važnije. Ministar Varga očito nema obraza niti hrabrosti im to reći, a on kako liječnik i netko tko je položio Hipokratovu zakletvu morao bi znati da je svaki život i svačije zdravlje jednako vrijedno bez obzira na spol, dob, nacionalnost, boju kože, vjeroispovijest, pripadnost braniteljima.........

VL
NO
novigra
19:16 29.10.2014.

ovi bi drzavu u drzavi , a mozda i vise

VL
DO
doktorica
23:07 29.10.2014.

Istaknuli su kako je njihovo liječenje sve skuplje i kako ih u bolnicama sve češće liječe jeftinim i neadekvatnim lijekovima...tako se liječe i svi drugi građani ....

VL
GL
glembay
18:32 29.10.2014.

A pretpostavljam da bi u toj veteranskoj bolnici radila rodbina,pošto ih medicinsko osoblje ne podnosi i ne ponaša se profesionalno...

VL
VV
Vrazje Vjestice
18:24 29.10.2014.

sada bi već "svoju" bolnicu? a možda bi htjeli i posebne autobuse? pa zasebnu traku na autocestama? pa onda možda i svoju vladu? pa što si zamišljaju, da su oni građani IZNAD svih ostalih?

VL
RA
Rangostar
21:52 29.10.2014.

Dragi Branitelji.... Drzava Hrvatska je bankrotirala zar vam to nije jasno. Tko god da dodje na vlast mora nekom uzeti da da vama a sve je manje onih od kojih mogu uzeti. OK je vako malo da se pospominjemo ali P A R A N E M A !!!

VL
SB
sbiki13
18:41 29.10.2014.

pa ovaj glogoški stvarno izmišlja najbolje da osnuje svoju hrvatsku gdje žive samo kao on pa to je živa sramota ko mu to dopušta da takve stvari govori trba mu stati na kraj jer to nema ni u jednoj državi-----------------------

VL
BO
bolesnodrustvo
18:40 29.10.2014.

Jesu li branitelji samo oni koji su ispucavali metke ili i oni koji su za metke zarađivali? Hoće li i ovi potonji tražiti svoje bolnice?

VL
TA
talrok1
18:55 29.10.2014.

Samo invalidima (uz strogu reviziju) i djeci poginulih branitelja (dok se redovito školuju) trebalo je dati primjerene mirovine, a ostali su je trebali zaraditi, poglavito oni koji su otišli u mirovinu prije navršenih četrdeset godina života. Oni sad se bune i galame za još veće privilegije. A ostali koji su odradili puni radni staž, izdvajaliu za mirovinu (zaradili je!!!), sada životare, jer su im debelo otkinute mirovine da bi se podmirili mlađahnih branitelji (među kojima ima puno lažnih, koji su silom, po pozivi morali ići braniti zemlju...). Dužnost je gospodo bilo braniti domovinu, zašto hoćete da vam se to plati!!!. Raditi gospodo, raditi...!!!

VL
DU
Deleted user
21:09 29.10.2014.

Ovi bi i njemacko gospodarstvo bacili na koljena

VL
TR
Trnjanec
20:42 29.10.2014.

Čovjek bi nakon ovakvih izjava pomislio da je zdravstveni sustav senzibiliziran za ostalih 3.5 milijuna ljudi u državi i da cvijeta cvijeće, ali su samo oni diskriminirani.

VL
MG
mario gazarini
20:50 29.10.2014.

A zašto se samo jedan zapalio...

VL
MD
mara-danda
18:26 29.10.2014.

treba svakom dodijeliti i dva roba... kako ih samo nije sramota............

VL
Avatar BIVSI_CLAN_SKJ
BIVSI_CLAN_SKJ
18:49 29.10.2014.

Molim Vladu RH da im pokloni bolnicu Vrapće ...

VL
SB
SBJosip
20:02 29.10.2014.

Kako ih nije sram , žale se na medicinsko osoblje, pa dojadili su više i bogu i vragu. U toplicama trebate vidjeti što se radi. Neznam koje se to oni bogu mole sa krunicom oko vrata ali ona ponašanja nije sigurno vjerski, katolički ljudski. Neću reći o kojim je toplicama rijeć ali vjerujem da je u drgima isto. Sramota, pa i ja sam sudionik domovinskog ali ovo nije normalno.

VL
DU
Deleted user
21:15 29.10.2014.

Treba im specijalna bolnica, mi gradjani drugog reda mozemo umirati i u ovim obicnim gdje moras podmazat da dodjes ikako na red.

VL
DU
Deleted user
19:10 29.10.2014.

Sve medicinske sestre u Hrvatskoj moraju dati ostavku...

VL
DU
Deleted user
18:29 29.10.2014.

Branitelji kao da žive u nekom svom svijetu slušaju likove koji ih zapravo ne bi smjeli voditi niti upravljati njihovim novcem... rade gluposti. Nije medicinsko osoblje krivo zbog odnosa prema braniteljima i pacijentima uopće uglavnom radi se o politici i ministrima koji su do toga doveli. Umjesto gubljenja vremena na svakojake prosvjede bolje bi im bilo da skupa s ostalima skupljaju potpise za opoziv vlade. Osim toga da traže odgovornost i vlade i ministara za ovo što im se događa u Zdravstvenom sektoru. Ali kako sam rekao, branitelji su dali povjerenje likovima koji ionako šuruju s vodećim političkim strankama i neki su aktivni članovi istih, mnogi vođe su čak i ratni profiteri i bavili su se nećasnim radnjama. Dakle, malo počistite među sobom, novac koji se izdvaja za vaše potrebe dajte na upravljanje poštenijim osobama, a umjesto prosvjeda skupljajte potpise za referendum o povjerenju vladi i povjerenju političkim strankama, s time da se također traži odgovornost sviju u Parlamentu za ovakvo stanje u državi.

VL
FR
franjo
21:59 29.10.2014.

Branitelji su se borili za sebe same a ne za Hrvatsku.Da ste pravi , uhvatili bi se posla . Imate glavu i oči i valjda uši i sa tim se isto može raditi a ne ucijenjavati državu. Vi ste paraziti .

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.