Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminalci
Povratak na članak

Braću Simović od uhićenja spasio dužnosnik iz vrha MUP-a Srbije

Aleksandar izdržava 35-godišnju kaznu zbog sudjelovanja u ubojstvu Z. Đinđića, a Miloš 40-godišnju za Đinđića i još osam likvidacija.

Komentari 45

OB
-obrisani-
18:00 10.08.2010.

croatica121 : croatica121 = zlo sveta!!!.

VL
OB
-obrisani-
22:50 10.08.2010.

@vendi O pa bio sam ja tamo, i umjesto \"tihim korakom\" baš smo lijepo zapjevali. I tebi je povijest počela prije 50-tak godina, je\'l da? Meni malo ranije. DVADESET KRVAVIH GODINA Jedna se činjenica nikako ne smi­je previdjeti, da su da su Hrvati, nadme, kroz svu poviest sačuvali ne samo bioložki i duhovni kontinuitet, nego i državni pa makar i u naj neznatnijim obrisima. Tisuću devet sto i osam­naeste izgubili su i posljednje oznake državnosti, te ušli u jedno od najte­žih razdoblja svoga života. Dvadeset krvavih godina u Jugoslaviji su bile označene borbom jednog izgrađenog naroda za osnovne atribute narodne individualnosti jezik, ime, slobodu i čast. Jugoslavija je htjela narinuti srbsko ime i srbski jezik, ona je htje­la prekinuti našu vezu s prošlosti, a »kontinuitet je pravo čovjeka, on je na čast svemu što ga razlikuje od ži­votinje.« (Dupont-White) Krvavih dvadeset jugoslavenskih godina su je­dan od najzriatnijih pokušaja unište­nja Hrvatske i izravnim i neizravnim metodama. Ta se borba velikosrbstva protiv Hrvatske i danas nastavlja, četničtvo i partizanstvo su također samo metode, načini, dok im je cilj isti: ostvarenje jedne državne tvore­vine u kojoj bi bio izbrisan hrvatski narod. Početo je to uništavanje hr­vatskih života već 1916. u Odesi, gdje se je u masama ubijalo hrvatske voj­nike, koji nisu bili voljni staviti srbsku pušku na svoje rame. Nastavilo se je u Zagrebu gdje je 1918. ubijeno i ostalo ležeći na pločniku 16 Hrvata. Paragrafom i bajonetom pri tiskalo se Hrvatsku, punile su se tamnice i za­tvori, ubijani su radnici i gradjani,seljaci, intelektualci i narodni vodje, vješalo se, kundačilo, strieljalo, ubi­jalo u masama i masakriralo. Pljač­kali su, otimali i krali, gušili su pra­vo Hrvatske na slobodu, zapostavljali hrvatsku kulturu i niekali hrvatsku samobitnost. A na stepenicama, vidovdanskog hrama ostao je ležeći u krvi narodni vodja Stjepan Radić.\" Treba tebi krvi, klanja, ubijanja, zla, treba i treba, jer da ti ne treba ne bi bio ovdje i prodavao te fore oko pomirenja. Jebalo te pomirenje dok je preko 1000 Hrvata nestalo u zlu Stajčeva... Još bolje da ti ne vidiš ono što vidi moj svijet, samo ti budi slijep.

VL
OB
-obrisani-
13:52 09.08.2010.

A dobro jutro! Pa srbija je svjetski izvoznik zla i kriminala! Isternirala se u dva rata koja je započela...

VL
OB
-obrisani-
12:17 10.08.2010.

croatica121 : Ko o čemu baba o uštipcima!!! Da li ti umeš nešto pametnije da napišeš? Hajde molim te pokaži da imaš barme malo mozga!!!.

VL
OB
-obrisani-
17:39 10.08.2010.

croatica121 : Ups pardon!!! Preporučujem ti doktora Dabića da ti istera zlo, a utera DOBRO!!!.

VL
AN
ahmed-nurudin
16:30 10.08.2010.

Policija uvijek ima svoje insidere u podzemlju jer bez toga nema uspješnih policijskih akcija.Ali isto tako i podzemlje, talijansko, američko, ili bilo koje drugo, oduvijek ima svoje ljude u policiji i politici jer i tzv.poštenim ljudima je draga lova, prljavaava ili oprana. Nije to nikakav srpski, fenomen, to je jednostavno provjereno uspješan način rada podzemlja. Kada mafija ne bi imala informaciju sa pravoga mjesta,iz policije, davno bi bila iskorijenjena. Na žalost, korijeni su joj duboki i vrlo globalno umreženi.

VL
OB
-obrisani-
17:20 10.08.2010.

@vende Iju bre, što se p... užarila. Ajd, sjedaj na traktor i teraj odavde. Familiju na lanac, priveži sa katanac i pozdravi mi rodicu na lepom plavom Dunavu.

VL
OB
-obrisani-
17:39 10.08.2010.

@vende Oprosti, ne razumijem životinjski jezik.

VL
OB
-obrisani-
17:32 10.08.2010.

@vende Sjedni pred špigl i mantraj, žao mi je što sam srbin, žao mi je što sam srbin, žao mi je što sam srbin... Cijeli svijet vam se smije i nitko sa vama neće imati posla.

VL
OB
-obrisani-
17:36 10.08.2010.

croatica121 : Tebi očigledno jedna moždana hemisvera na funkcioniše stabilno, odnosno radi u kontrafazi, što je jasan znak da nastupa uskoro moždana koma!!! Preporučujem ti doktora Frankenštajna da te popravi i osposobi za zdravo razmišljanje!!! Pa jeli si ti pao/la sa kruške kada misliš da je meni traktor prevozno sredstvo, činjenica imam nekoliko traktora, ali se gradom vozim u audiju A6!!! Što se tiče tvoje rođakinje na lepom plavom Dunavu, zašto ti nebi došao/la ovamo u Vojvodinu pa to lično uradio/la, mada što se mene tiče mogu i ja to da uradim nikakav mi problem nebi bio, čak šta više vrlo rado!!!.

VL
OB
-obrisani-
17:42 10.08.2010.

croatica121 : Pa nije ni čudo što nerazumeš, kada ti jedna moždana hemisfera radi u kontra fazi. Evo da čika deblji kabal...!!!.

VL
OB
-obrisani-
17:47 10.08.2010.

@vende Ordinacija dr. dabića preselila je u Haag, pa možeš potražiti hitnu intervenciju tamo. A uterano, zaterno, proterano, naterano smo proslavili neki dan u Ćavoglavama. I tak je bilo dobro... Ajde sad pred špigl i kreni, žao mi je štoe što sam srbin, žao mi je što sam srbin, žao mi je što sam srbin...

VL
OB
-obrisani-
17:48 10.08.2010.

srbija = zlo svijeta

VL
OB
-obrisani-
17:58 10.08.2010.

croatica121 : Žalim slučaj doktor Dabić neleči Srbe, izrazito samo leči obolele Hrvate i druge narode i narodnosti koje osećaju mentalnu disordaciju, kao pojedinci iz preve navedene grupe. Što se tiče \"proslave\" na čavoglavama, još bolje skupi muda pa pošalji MUP-u fotografiju kao što je ona dva nesrećnika imaju pa ćeš dobiti čestitku. Ah da zaboravih da kod tebe proces evolucije, te adaptacije na savremeno doba još nije upotpunosti završen, tako da se i testisi nisu formirali kompletno u fazi prelazka sa primata na čoveka!!!.

VL
OB
-obrisani-
18:11 10.08.2010.

Oh da, srpske životinje je dobro izliječio od evolucije, a mi imamo tak dobre ljekove da ih se i dan danas podsjećamo na nekim spomen područjima. Kao propaloj fetotomiji teško ti je bez žrtve, bez mete, pa bi mogel svjedočiti u Haagu ili mu praviti društvo onako usamljenom bez ženke plavšićke. Ma nije MUP tražio da mu se javimo mi, nego oni koji nas poznaju pa da im objasni neke stvari. LOL. Vidiš kako si nepismen, stvarno si pravi srbin. Evo baš gledam topolu pored kuće i mislim si gdje bi ti bilo dobro mjesto... Hoćemo malo do Gradiške, fali turistima sapuna poslije, i sad ponavljaj pred špiglom, ČISTOG, LIJEPOG, PLAVOG, SLOBODNOG, NEZAVISNOG, HRVATSKOG JADRANA. Ha, ha, ha, ha... A još nisi završil sa onom prethodnom mantrom? Ajooooo... Polako, stigneš, za par generacija žutih i zelenih grašaka... E a di je ona srbobolja desanka maksimović? LOL LOL

VL
OB
-obrisani-
18:25 10.08.2010.

croatica121 : E stvarno ti moždana hemisfera odumire, definitivno!!! Kako možeš da tvrdiš da sam ja Srbin, odakle ti to, odakle ti pravo da sudiš ko je ko i šta je ko po nacionalnosti?!! Meni na mojoj njivi je hitno potrebno strašilo da tera vrane, nudim ti mogućnost da se kandiduješ za to radno mesto, baš bi ti priličilo!!!.

VL
OB
-obrisani-
18:29 10.08.2010.

@vendi Ma osjeti te se po mirisu pa bi mogel ti raspeti sebe na livadi da ne moram ja ići, ili si nemoj ženki brijati brkove pa nju zaveži za ogradu i problem je riješen... Ili legni najbolje... Pokušali su su takvi kao ti u supremaciji radničke klase unazad 50 godina uništiti takve kao ja, ali... Isprcao te realitet, gore nego kolege ti u Haagu...

VL
OB
-obrisani-
18:36 10.08.2010.

croatica121 : O pa jesi ti to meni njišio/la muda kada po mirisu mojih muda možeš detektovati nacionalnost. Mora da si se nagutao/la sperme od raznih naroda i narodnosti tako da si evolucijom razvio/la sposobnost njušenjem muda prepoznati nacionalnu pripadnost jednog ili više entiteta!!! Ponavljam strašilo kao ti bi mojoj njivi sasvim dobro odgovaralo terajući vrane, rođen/a si za to!!!.

VL
OB
-obrisani-
18:45 10.08.2010.

@vendi Magli ti se vid od smrada truleži leševa mila moja meto koji mile sada po snovima pravednika dok glancamo noževe Muslimanima. Bog ih blagoslovio u osveti koja će vas požnjeti za manje od desetak godina... Gle, teško ti je,e, boli te glava od činjenice da je SRBIJA ZLO OVOG SVIJETA i da ti je žao što si srbin, vidim ja to, teško ti je i tvom očinskom primatu, ali, ali...ima lijeka. Ima lijeka mila moja meto. Ha, ha, ha, ha... Dakle, SRBIJA KAO ZEMLJA KOJA IZVOZI I SPONZORIRA TERORIZAM ne može više prodavati ni muda pod bubrege...

VL
OB
-obrisani-
18:31 10.08.2010.

@vendi Nikaj ja ne sudim, to su činjenice...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.