Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:
Povratak na članak

'U ovom trenutku mi ne vidimo razloga za Lozančićevu smjenu'

"Mislim da se razrješenje može dogoditi jedino ako su dva potpisa tako da u ovom trenutku Lozančić još nije razriješen"

Komentari 199

SU
suncesmokvemaslina
10:38 06.02.2016.

e Božo,Božo...u ovom trenutku ne vidim zašto ti je smetalo praćenje i prisluškivanje tebe zašto ti je to smetalo, zbog čega si ostavio sdp..Božo,Božo ovom trenutku ne vidim razloga zašto nisi koalirao s sdpom.

VL
BR
brojevi
10:50 06.02.2016.

SOA je duboko kompromitirana. I za manje afere padale su glave i ako se tvrdnje pokažu točnim nema drugog ishoda. Petrov i Orešković pokazuju prijeko potreban oprez u donošenju odluka, kako i dolikuje pragmatičnim nosiocima visokih državnih funkcija. Vjerujem da je izglasavanjem nepovjerenja Ostojiću i moguća smjena Lozančića samo vrh ledenog brijega zlouporabe obavještajne zajednice od strane SDP-ove vrhuške. Demokratsko je pravo svakog da misli i prosuđuje drugaćije.

VL
RI
rijecanin84
10:26 06.02.2016.

hebivjetar. Jel ti treba nacrtat??? Strucnjaci sve.

VL
KR
krutiii
10:31 06.02.2016.

ti izgleda NE VIDIŠ puno toga,ali podučit će te stariji i iskusniji političari iz koalicije,ihihihi

VL
JO
johnxxx
10:51 06.02.2016.

Ispričavam se na izrazu, ali MOST sere previše. Stranka koja ima 10 puta veće učešće u vlasti nego što su joj rezultati na izborima i stranka koja više praktično ne postoji nakon tri kruga raspada i odlazaka iz MOST-a s ovakvim ultimativnim zahtjevima samo pokazuju da je sastavljena od pojedinaca koji su pohlepni za vlast i nisu sposobni voditi ni jednu seosku krčmu, a kamo li državu.

VL
MS
mare_split
10:40 06.02.2016.

'U ovom trenutku ...' mare savjetuje Domoljubnoj koaliciji da pod hitno sredi izborne liste i uskladi ih s popisom i datotekom ŽIVUĆIH punoljetnih osoba u RH te stanje u Vukovaru i ist. Slavoniji jer je raspad koalicije izgledan! Psihijatar je ipak psihijatar - čovjek koji si umišlja da zna bilo što o TUĐEM umu; dakle, opasna i nepouzdana osobnost! MAre ... ZNA da je tako!

VL
MI
mirrro
10:31 06.02.2016.

da sam ja karamarko ovomu bi dao nogu u guzicu i poslao ga u metkovic i rekao da se vise ne vraca u zagreb,on nema pojma o politici i trebalo bi zabraniti svim sa titulom doktor da se njome bave,nama treba takvi da rade za ono sto su osposobljeni

VL
SO
sono1963
10:41 06.02.2016.

odjebi božo.ti i tvoji dogovori, tazgovori,razmatranja,analiziranja i sva moguća odugovlačenja .Državu koja nema vremena ,blokiraš već tri mjseeca i koristiš svaku priliku za to.Izdao je predsjednicu države(lozančić)šta ti još treba mora ti na prvom mjestu bit ugled države i njenih institucija

VL
GA
galus92
10:47 06.02.2016.

Ovaj Petrov sa svojim Mostom će nanijeti više štete Hrvatskoj svojim neznanjem, nekompetentošću i izigravanjem nekakve opozicuje Domoljubnoj koaliciji u novoj vladi, nego ona prava komunjarska opozicija s Milanovićem na čelu! Nadam se, da je Karamarko svjestan toga i daa će čim se stvari malo urede, kad skinu Radmana i razbucaju Apis(ako Petrov dozvoli) odmah idu na nove izbore i riješe se ovih čudaka iz Mosta! Ne znam, kako se može napraviti ozbiljna reforma bez da se riješe kadrova, koje su u sve institucije nabili Milanović i Pusićka! Dva ključna ministarstva, ono unutrašnjih poslova i ministarstvo pravosuđa su rak rana nove vlade, jer neće ništa učiniti , da se stvari u tim ministarstvima urede, nego će nastaviti, gdje su kukurikavci stali! Jedina svjetla točka u vladi je zasad ministarstvo Kulture ali protivnici ga napadaju iz svih oružja! O obećanoj lustraciji upravo zaradi Mosta, ne može biti ni govora i za to ovakva vlada nema nikakvog smisla!

VL
MI
Mirnadob
11:24 06.02.2016.

Prema Petrovim rijecima ja mislim da je njega instalirao/progurau u politiku,neki stari udbas,njemu ne smeta sto netko prisluskuje predsjednicu,po nagovoru mrzitelja hrvatske,Muljanovica? Ako Hrvatski narod sad popusti i dozvoli i dalje ponizavanje predsjednice i domoljuba?onda uskoro vise nema ni hrvatske ni hrvata!!!!

VL
NO
novalastavica
11:06 06.02.2016.

Petrov treba bolje naocale ove su mu preslabe kao i naivni karakter

VL
FO
ForeignLegion1987
12:51 06.02.2016.

Božo Petrov me ponekada iznenadjuje,,,naravno da nisi vidio,,,jer su toliko prikrili dokaze da bi i strucnjaci imali posla da ih se otkrije oni rade timski....vrijeme je konacno da u hrvatskoj nastane red i zakon,,,do sada je vrijedio samo zakon kriminalne organizacije,,,prisluskivati predsjednicu,,,nije protuzakonito,,,jedna komenator je ovdje napisao,,,da su isto tako snimili prgometa i milanovica i da je to isto,,,ne nije isto,,,kada je snimljne prgomet i milanovic ,,,isti taj milanovic je bio na vlasti i imao je u rukama sve,,,,a ostojic,,,on je bio a i jos je uvijek samo milanovicev potrcko...ovo je nesto sasvim drugo i to nece proci,,,stoga gos bozo probudi se .,....jer ce gradjani steci dojam da radite protiv hrvatske i da se slazete sa nacelima kriminalne organizacije,,,i najveci gubitnik u svemu tome biti cete upravo vi gos bozo zajedno sa mostom.....poslusajte volju naroda ne volju kriminalne organizacije sdp-a

VL
Avatar marnie
marnie
12:05 06.02.2016.

Ne razumijem kako Petrov ne vidi da postoji razlog za smjenu Lozančića ako isti špijunira vlastitu šeficu.

VL
DU
Deleted user
13:56 06.02.2016.

Vjerujem da je izglasavanjem nepovjerenja Ostojiću i moguća smjena Lozančića samo vrh ledenog brijega zlouporabe obavještajne zajednice od strane SDP-ovog i HNS-ovog vodstva.SOA je duboko kompromitirana,zato Božo Petrov malo bolje prouči i analiziraj unazad četri godine što je gamad radila.

VL
GU
gustirna
11:39 06.02.2016.

mozda ovaj sutra odluci da nece ni kakati ni piskiti....izdrzi karamarko jos 6 mjeseci dok ne sredis udbu i teroristicki APIS a onda na izbore....jer ovi crkusanti sa cuprije vise nisu smjesni ,vec jadni.....

VL
DU
Deleted user
10:44 06.02.2016.

Božo bar bi ti trebao znati kakv je to osjećaj kad ti netko radi nešto iza leđa,sjećaš se Prgometa u Kotromanovićevu stanu?

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
11:43 06.02.2016.

ovaj Petrov je zaista čudna biljka, prvo kaže da ih se prisluškuje ,a onda ne vidi razlog da se smijeni čovjeka koji ga prisluškuje . Panjino Petrov pa Lozančić je sve što je čuo nosio na ruke Milanoviću.

VL
AN
Anamarija10
12:59 06.02.2016.

Božo dragi, nemože nitko sve znati o svemu. Zato, ne moraš baš sve komentirati. Nije sramota prepustiti drugima neke odluke

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
13:00 06.02.2016.

Kome se Petrov stalno ulizuje i nastoji opravdati; narodu, partiju..kome?

VL
DO
dobarsavjet
11:07 06.02.2016.

Radi sprdnju od ministarstava, iz jednog sela 3 ministra?

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.