Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO SE ŠIRI MREŽAMA

Čovjek iz BiH nahvalio svog tetka: 'Ovo je američki san, izgradio je kuću od milijun dolara'

Screenshot
30.03.2024.
u 07:21

Video su komentirali brojni korisnici društvenih mreža. Jedni govore kako bi trebao reći koliko se zadužio za tu kuću i kolika mu je rata kredita, dok drugi govore kako je lijepo vidjeti nečiji uspjeh

Na društvenim mrežama širi se snima koju je navodno objavio jedan državljanin Bosne i Hercegovine, a koji navodi kako su njegovi teta i tetak ostvarili američki san nakon što su se prije 12 godina preselili u SAD. 

- Moj tetak i tetka ovdje su ostvarili veliki uspjeh, drugovi moji. Tetak je došao u Ameriku još 2012. godine i gledaj, čovjek je već uspio izgraditi kuću. To se zove američki san - govori u videu koji je objavljen na Facebook stranici 'Crna hronika BiH'

Priča kako je njegov tetak običan čovjek skromnih korijena, a u inozemstvu je u kratkom roku uspio zaraditi dovoljno novca da izgradi, kako se navodi u natpisu videa, kuću od milijun dolara.

VEZANI ČLANCI: 

- To je jedan prosti Bosanac koji je stigao s velikim ambicijama prije 12 godina, čovjek sada gradi kuću ispočetka, a već je u Bosni napravio vilu. U Bosni mu kuća još veća od ove. To je ta Amerika drugovi moji, vjerujte vi meni - kaže čovjek koji snima video te dodaje: 

- Mogu se ja s vama šaliti i zezati, ali ovo vam ozbiljno govorim. Ovo je američki san jer Amerikanci umiru ovdje po 16 generacija i ne mogu izgraditi kuću, a Bosanac ju je izgradio za 12 godina. 

Video su komentirali brojni korisnici društvenih mreža. Jedni govore kako bi trebao reći koliko se zadužio za tu kuću i kolika mu je rata kredita, dok drugi govore kako je lijepo vidjeti nečiji uspjeh. 

GALERIJA Znate li koje je najdulje selo u Hrvatskoj? 'Idem kod susjeda tamo može značiti i par kilometara'

1/8

Komentara 11

DO
doktorica
08:47 30.03.2024.

Dašćara,o čemu taj priča,ok je za nekih 20g .Kod nas nije dozvoljena takova gradnja.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:33 30.03.2024.

I naši ljudi u Njemačkoj žive san kada nakon 3 mjeseca posla kupe nabrijani BMW. A za ekonomske probleme nećemo pitati.

AN
AnimaTor
07:44 30.03.2024.

Biser novonarsko a još većoi od tog bosanca. Kuče u USA su najveća prevara američkog " običnog čovjeka" .Vrijednost kuča u nekretnina je prenapuhana za 300 % tako d ana taj naćin banke pljačkaju američko stanovništvo. Te su kuča napravljenee na bazi drvenih letvi i letvica te prešanog drveta/piljevine , uz pomoć malo kamene vune i knaufa.Jedan jači vjetar sve to otpuše.Jedan jači bosanac od 120 kg , svojim tijelom prođe kroz sve drvene/knauf zidove.te kuče nemaju veze sa standardom kuča u EU. USA pljačka građane gdje god stigne.Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije