Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacili najaktivnijeg

Boro Grubišić: Povlačim se iz politike, želim živjeti u miru

Boro Grubišić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
09.11.2015.
u 16:38

Iskazao sam se kao zastupnik i rezultati pokazuju sve. Ne osjećam se nimalo krivim, naprotiv. Ostavku sam podnio vidjevši razočarajuće rezultate stranke na izborima, kaže Grubišić

– To mi je hvala za sve – rekao je Boro Grubišić, koji uopće nije bio upoznat s odlukom Suda časti HDSSB-a o njegovu izbacivanju iz stranke. Kako sam kaže, on je jutros, ne znajući da se protiv njega vodi nekakav postupak, predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina putem SMS poruke obavijestio da podnosi ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci.

–- Povlačim se iz politike i postajem obični građanin, jer imam želju živjeti u miru. Imam 63 godine, pošteno sam odradio svoj mandat i rad u stranci – rekao je Grubišić, koji je s više od 1920 javljanja, rasprava, replika i ispravaka netočnih navoda bio najaktivniji saborski zastupnik. Negirao je navode iz priopćenja stranke, po kojima je djelovao protiv njezinih interesa. Priznao je kako je odbio ponuđeno treće mjesto na listi u petoj izbornoj jedinici, ali nije zbog toga odmah podnio ostavku. Nastavio je raditi u predizbornoj kampanji i pomagati koliko je mogao.

– Iskazao sam se kao zastupnik i rezultati pokazuju sve. Ne osjećam se nimalo krivim, naprotiv. Ostavku sam podnio vidjevši razočaravajuće rezultate stranke na izborima – rekao je Grubišić. Sada već bivši saborski zastupnik u mirovanje je stavio i svoj zastupnički mandat u Skupštini Brodsko-posavske županije, čime je njegova politička karijera završena.

>> Boro Grubišić isključen iz HDSSB-a zbog 'nanošenja štete i neistina'

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar MK
MK
17:26 09.11.2015.

...šteta - on i Djurović su mi se jedini svidali od HDSSB-ovih zastupnika. Sve najbolje!

DU
Deleted user
16:56 09.11.2015.

čovjek koji je imao muda za nešto reći,..,čovjek koji ima stav iako nisam slavonac, niti se znamo......, čestitke za dano... da je više takvih bilo bi nam svima bolje............

JM
jezero-matica
17:44 09.11.2015.

Zasto uvijek casni i posteni se povlace pred ostalim Uhljebima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije