Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ZASTUPNIK

Boro Grubišić isključen iz HDSSB-a zbog 'nanošenja štete i neistina'

Boro Grubišić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
09.11.2015.
u 13:31

"Odbio je ponuđeno mu treće mjesto na stranačkoj listi za V. izbornu jedinicu"

Boro Grubišić, bivši saborski zastupnik HDSSB-a, trajno je isključen iz te stranke, a odluka je to stranačkog Suda časti.

– Svojim političkim djelovanjem uoči i nakon predaje stranačkih lista za izbor nanio je  višestruke štete ugledu HDSSB-a te je unutar i izvan članstva širio neistine oko političke situacije u stranci, a sve u namjeri umanjenja izbornog rezultata HDSSB-a – priopćio je Karlo Šatvar, glasnogovornik stranke.

Razlog tome je, naveo je, „neispunjenje njegovih ambicija“.

– Odbio je ponuđeno mu treće mjesto na stranačkoj listi za V. izbornu jedinicu – zaključio je Šatvar.

>> Branimir Glavaš: Nisam razočaran, ali nisam ni zadovoljan

Komentara 34

MI
mirrro
15:50 09.11.2015.

najbolji hrvat,domoljub i saborski zastupnik izbacen iz stranke,možeš misliti koja stranka sam grubisic da je isao na izbore dobio bi vise glasova od njih sviju,sramota za politiku koju vode u hdssb-u

Avatar Slavonija87
Slavonija87
14:25 09.11.2015.

Ovime završava jedna ideja jer nitko više neće praviti Slavonsku regionalnu stranku. Kraj koji je toliko toga dao Hrvatskoj u ratu danas je potpuno devastiran i lagano odumire a da nikoga nije briga. Ostavljeni smo u sivilu, blatu i magli kao slijepo crijevo Hrvatske.

Avatar gusjenica
gusjenica
17:37 09.11.2015.

Slavonac sam i hrvat od glave do pete. nagledao sam se strahota u vrijeme rata u Slavoniji i što smo dobili ? Jednu nakaradu od stranke koju vodi čovjek koji je bliže Popovači nego Osijeku. Stid me je i sram ljudi iz drugih regija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije