Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar u Splitu
Povratak na članak

Lalovac: Skače mi temperament kad slušam bankare da je sve krasno!

Lalovac je na konferenciji Ekonomskog fakulteta u Splitu napao banke prozivajući ih kao odgovorne za krizu

Komentari 35

DU
Deleted user
16:10 26.05.2015.

Imam nešto godina i od kada znam za sebe živio sam na dug. Čekovi na odgodu u eri visoke inflacije i malih plaća (tko se još sjeća čekova?). Plaća stalnom kasnila, nisam nikad znao kad ću je dobiti! Kupio stan od POS-a (hvala Čačiću), istine radi još ga otplaćujem. A kako bi drugačije? Tko i kada može uštedjeti 50-100 tisuća eura za stan? Mogu političari i špekulanti! Mi koji radimo i sve plaćamo (a što tek s onima koji ne rade i ne plaćaju?) smo u minusu a ne da bi još uštedili za stan. Možda i bi uštedili prije smrti! Dakle, nije problem dug nego posao i plaća da bi bili u stanju platiti dugove ! Koji je problem dignuti kredit, kupiti stan, stanovati, stvoriti obitelj, plaćati režije i uživati u životu i sve to platiti? Život je skup? Zar ne? Jedino je problem što u našoj državi ima puno onih koji ne plaćaju a bogme dobro žive! Bojim se da nam ti upravo kroje kapu!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:05 26.05.2015.

Pa bankarima je krasno, ali onima kojima muzu lovicu nije uopće, pa se čak i na reklamama sprdaju s nama kako ne volimo ići u banke..

VL
DU
Deleted user
16:06 26.05.2015.

Naj prije makni onoga koga možeš onoga tko snosi krivice za bankarsko ponašnje u Hrvatskoj,skidaj Vujčića,naj veće zlo što nas je zadesilo!

VL
CI
cicibela
16:30 26.05.2015.

Lipi moj Lalovac, nema druge nego poć kod Viktora Orbana po recept protiv boljke koju sije bankarska mafija. A da imamo pravnu državu, onda bi sve dosadašnje vlade, koje su privatnim lihvarima dozvolile da uzurpiraju monetrani suverenitet RH, završile iza rešetaka.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
15:56 26.05.2015.

Vjeruj da i meni isto tako skače i srce i puls kad vidim tvog prijatelja minista Predraga Matića Freda i njegove laži u knjizi "ništa lažno" stvarno da čovjek izađe na ulicu i vrišti od nemoći kako on laže o čišćenju Hrecegovačke ulice od četnika. Pozdrav dobrim ljudima

VL
TH
than
15:47 26.05.2015.

A tek koliko nama raste kada vas vidimo, a na maksimumu je kada slusamo vas populizam u posljednje vrijeme, jer dobro znamo da cemo sve to platiti sa kamatama nakon izbora.

VL
HR
Hrconi
16:09 26.05.2015.

Hoce li ministar ponudit neko rijesenje ili ce se drzat one "pas koji laje ne grize"

VL
ST
stefj
16:43 26.05.2015.

He, he, sad se sjetili, kada je izašao članak da nisu baš sve rekli što im je EK napravila... A što se tiče krize, kod nas krizu nije uzrokovao bankarski sektor i nismo radi bankarskog sektora u krizi, kod nas je osnovni problem zašto nismo izašli iz krize državni i javni sektor, preveliki porezi i troškovi poslovanja, birokracija i zakonodavstvo - ukratko država... Kad je kriza došla do nas, prvo je puknuo napuhnuti građevinski sektor, a država, umjesto da pojača investicije i napravi potrebne reforme, napravila je baš suprotno - ukinula investicije, povećala poreze i otežala poslovanje, povećala birokraciju, sve, samo da zaštiti državni i javni sektor... Rezultati su vidljivi - devastacija veća nego za vrijeme rata, zaduženje nikad više, a privreda nikad niža...

VL
FI
fileck
16:30 26.05.2015.

Banksteri a ne bankari...........

VL
Avatar germanikus
germanikus
16:41 26.05.2015.

mikrogrizzly....budimo iskreni ..ti si odavno u sukobu s mozgom!

VL
Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
16:37 26.05.2015.

Predizborna godina....tipičan predizborni spin,a nakon izbora ce sve opet biti po starome i u korist bankara...

VL
MI
mirkoP
16:32 26.05.2015.

Ma nemoj! raste mu temp... Ti bosnu, kaj banke vladaju ili Vlada? Da imas(te) muda, banke bi bile sretne da im se dozvoli poslovanje u RH. a ne da banke vode ekonomsku politiku drzave.

VL
DU
Deleted user
16:54 26.05.2015.

Kad će više izbori da se ovi ridikuli makni s vlasti. Sad su našli dežurnog pedra u bankarima za sve svoje promašaje u protekle tri godine. Cijela europa se zgraža kako nesposobni vlast imamo, o tome pišu sve strane novine, dijele nam packe svi iz EU, ali to ovom Tlakovcu ne diže tlak. Ne diže mu tlak ni nezaposlenost, ni brojne zatvorene male, srednje firme, obrti, masa ljudi koja je otišla u inozemstvu. Navalio je sad na banke kao na dežurnog pedra par mjeseci prije izbora, kao da su banke krive za sve ovo što sam nabrojao, samo zato da bi glasačima zamazao oči i prebacio odgovornost s vlade na nekog drugog.

VL
HA
HamPurger
16:47 26.05.2015.

Skače i meni temperament kad čitam: "Vlada (...) neće dozvoliti dužničko ropstovo svojih građana." Laži na svakom ćošku!

VL
Avatar germanikus
germanikus
17:24 26.05.2015.

idler 3..samo mi dobar odgoj zabranjuje da ti kažem što mislim o tebi i tvom komentaru...sad nakon 22 godine od kad je zacementiran tečaj Kune najprije prema Marki a sad Euru ti tražiš devalvaciju!Dali ti imalo znaš koje bi to imalo posljedice!U konačnici.... koliki je tvoj IQ!?

VL
BU
bubimima
18:57 26.05.2015.

Prvo neka država i državne tvrtke plate sva svoja dugovanja, pa da vidimo kako će onda Lalovcu rasti temperament(?). Zadužili su Hrvatsku kreditima, a da nisu pokrili sve šta su potrošili.

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
20:26 26.05.2015.

Isti si Lalovcu lopov kao i bankari.. Nego Zoki je izdao naredbu o skupljanu politički poena i sad sve vidite.. za ovakvo nešta ne treba biti na vlasti tri godine kad to već i djeca znaju

VL
ST
stjepanovic
20:50 26.05.2015.

Gosp.Lalovac vi pricate kao i ministar gospodarstva..doticni vam kolega ..daj nemojte nas zasmijavati svojim jeftinim izjavama..kome vi budete drzali lekcije...onima sto su vas postavili tu gdje jeste..Smijesno ,,i jos vise zalosno---da bi bilo stvarno. Novac vas je postavio tu ..i kad mu nebudete dobar sluga ..letite van g.Lalovac....Niste mozda los strucnjak ali nemojte pricati tudjim mislima... lijep pozdrav i bas ste nas dobro nasmijali kao i Vase stranacke kolege ...

VL
CA
Cafa
20:51 26.05.2015.

Lalovac je procijenio da bi se trebao svrstati uz prosvjednike i biti njihov Robin Hood. Netko mu je to savjetovao. Meni Lalovac samo izgleda neozbiljno (onako kao Ivo Josipović kad se htio umiliti mladima), jer se ovakve stvari rješavaju u Saboru, a ne ovakvom galamom. SDP nikad neće znati vući populističke poteze na način na koji to radi HDZ. Nikad, baš nikad. Ovo što Lalovac radi je jadno.

VL
CA
Cafa
20:58 26.05.2015.

Za sve vas koji mrzite banke, kamate, otplate i dužničko ropstvo imam jedan odličan savjet. Prestanite ulaziti tamo i prestanite moliti kredit. Svi ovi krediti su podignuti za prestiž. Nisu podignuti za hranu / školovanje / biznis nego za aute, traktore i stanove (i to ne prve stanove). Ova nacija ima problem s istinom.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.