Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u borovju

Bolesni muškarac oca i brata smaknuo očevim pištoljem

ubojstvo (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
26.04.2011.
u 10:57

Neslužbeno doznajemo da J.S. boluje od shizofrenije. Nakon ubojstava mirno je dočekao policiju na parkiralištu.

 J. S. (31), kojega se sumnjiči da je sinoć hicima iz pištolja ubio oca i mlađeg brata te teško ranio susjedu u zagrebačkom Borovju, boluje od shizofrenije, neslužbeno doznajemo.

>>Pustili ga za blagdane kući iz Vrapča pa ubio oca i brata

Rastrojeni muškarac na očev je zahtjev iz Psihijatrijske bolnice Vrapče pušten kući kako bi s obitelji proveo blagdane. Bio je skriven u stanu na petom katu zgrade kada je došao njegov mlađi brat F. S. (25). Presudio mu je očevim pištoljem, 9-milimetarskim PHP-om, koji je otac legalno posjedovao.

Izišao je zatim iz zgrade i  pričekao oca M. S. (54), umirovljenog policajca. Nekoliko hitaca ispalio je u oca koji je još bio u automobilu i usmrtio ga. Pucnjavu je čula 57-godišnja susjeda J. B. Izašla je pred zgradu i mimoišla se s rastrojenim krvnikom. J. S. se vratio u stan, no zatim je ponovno izašao pred zgradu i ispalio nekoliko hitaca u susjedu. Žena je teško ozlijeđena, ima ozljede jetre, kontuziju pluća i prostrijeljene kralješke.

J.S. mirno je na parkiralištu pričekao policiju, a sada se nalazi u Vrapču.

Komentara 15

XN
xnet0822
19:12 17.05.2011.

26.04.2011. u 17:16h Mihac™ je napisao/la: Hmmm, a ne drži li se oružje pod ključem? Ne drži li se streljivo odvojeno od oružja? Kakva je to bila povremena kontrola policije da utvrdi gdje se i da li se pravilno oružježje drži za koje je pokojni imao dozvolu? Koliko je meni poznato da se do mog pištolja ne može samo tako doći i da bih automatski ja bio kriv ako ga se domogne bilo tko, ,naravno osim ako mi se provali u metalni ormar. ----------------- Imaš pištolj ? A koga to misliš upucati ? Izvoli lijepo odnijeti pištolj u najbližu Policijsku postaju, bez ikakve odgode - u protivnom će te netko prijaviti zbog nedozvoljenog držanja oružja u kući čime ugrožavaš i sebe i druge !

CH
chemica
15:17 26.04.2011.

Budala je sama skrivila svoju smrt. Bolesnom čovjeku je bilo mjesto u ludnici, a kreten mu je još ostavio oružje nadohvat ruke. Šteta drugog sina i susjede. Stradali ni krivi ni dužni zbog idiota koji drži oružje bez nadzora. Ma što mu kalašnjikov nije ostavio pa da pobije cijelo susjedstvo. I to još policajac...

OB
-obrisani-
17:40 26.04.2011.

Mihac,što ti bijeloglavi sup još nije oduzeo taj pištolj.Pa izgleda da je on mnogo luđi i blesaviji od tebe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije