Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prazno kino

Bojkot u Kninu: Samo tri školarca došla na Lustigovo predavanje

branko lustig,knin (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/7
27.09.2012.
u 15:35

Bojkot dolazi dan nakon što je Lustig tijekom predavanja "Edukacijsko jutro" naljutio nemali broj zadarskih učitelja izjavom da ne vjeruje u postojanje Boga

Samo troje učenika pojavilo se u četvrtak na predavanju i projekciji filma oskarovca Branka Lustiga u kninskom Domu hrvatske vojske.

Bojkot dolazi dan nakon što je Lustig tijekom predavanja "Edukacijsko jutro" u organizaciji Festivala židovskog filma naljutio nemali broj zadarskih učitelja jer je pred osnovnoškolcima priznao kako zbog holokausta ne vjeruje u postojanje Boga.

Mnogi su time propustili poslušati osnovne ideje festivala čiji je cilj, uz edukaciju o holokaustu, promicanje tolerancije te prihvaćanje različitosti.

>>Branko Lustig školarcima: Da Bog postoji, ne bi dopustio holokaust

 

 

Komentara 24

C5
c523h231
19:10 27.09.2012.

Bez rijeci!

SA
sargu123
18:42 27.09.2012.

Kome se još da slušati to o čemu on priča !

OB
-obrisani-
19:54 27.09.2012.

Pametna djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije