Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blindirana tajna
Povratak na članak

BMW 7 od 575.000 eura Sanaderu kupio Robert Ježić

Sanader je natjerao šefa HEP-a Mravka da Ježićevu Diokiju struju prodaje ispod povlaštene cijene

Komentari 220

PI
pinokio68
11:26 05.01.2011.

Sve su to lazi,nije sanader nista mogao sam.Joca je uzivala kratko vrijeme u BMW,mahala je svima koga god je vidjela.Sad je ovo hajka kao i na tita.Gdje ste bili prije.Sva vlada je odgovorna za sve,svako od njih je mogao doci i sazvati konferenciju za novinare i reci:HDZ je kriminalna organizacija!!!! Ali niko to nije ucinio,zasto,zato sto je uzivao u takvoj vlasti.

VL
KU
kumajanja
12:01 05.01.2011.

Je li moguće da HDZ-ovi ministri ništa nisu znali? Je li moguće da baš ništa nisu znali ministri koalicijskih stranaka i njihovi stranački čelnici? Je li došlo vrijeme da se HDZ stavi izvan zakona? Kad ga već tako marljivo krši.. Je li vrijeme da se ponište njegovi saborski mandati, zabrani bilo kakva stranačka propaganda, zaplijeni imovina i oduzme pravo sudjelovanja na izborima?

VL
OB
-obrisani-
13:30 05.01.2011.

Patton...100% si u pravu..jasno mi je sto si htio reci..

VL
ZV
Zvonimir555
09:18 05.01.2011.

Moje pitanje je: Tko je naredbodavac bijednicima, koji su ubili dva vrsna novinara i dva nevina covijeka..? Meni je tu neto cudno....jer mislim da Policija zna, ili je na najboljem tragu , da sazna..... Samo kada bi rekli ime, mnogirekli ime, mnogi bi dobili >herc - udareprogutati< !! Mislim da kada se to sazna , da ce mnogi od nas ostati zaledjeni u vremenu i prostoru.....sa razrogacenim ocima i debelo otvorenim ustima , bez i jednog treptaja i pokreta....!! Nije jadan narod, vec ONI koji su se drznuli da prevare TAJ narod , nanesu mu stetu, ogladne ga i naprave ga homlesima bez doma i posla.. Najdublji Paklovi bice im vjecna sreca.....samo sto oni ne vjeruju da je TO tako....a u obitelji imaju svecenike...???? Auto ??? Za cuvanje KOGA??? Od Nasih para, a narod nema sta za jesti ?? Za taj auto se moglo kupiti stanova , otvoriti poslova Interesantno je da je HDZ kao stranka imala moto : >ZNA SE!< A sada imaju : >NE ZNA SE < ;-))) Auu ???

VL
Avatar icka79
icka79
17:03 06.01.2011.

Sela su u kur.u,svi seljaci u u Zagrebu,svi su \"gospoda\" na državnoj cici,gospoda,pokondirene tikve ko višnja i pevec,u saboru bebić koji kaže u slast prije pauze,bandić siroćić komitetski,šuker veliki ekonomista,ruina od dinamovog stadiona na dušu mamića,sanader u bijegu,hep gotov,banke gotove,varšavska oskrvnuta,itd...dalo bi se nabrajati,ma glupe primitivne seljačine iz svih krajeva zatucane hrvatske,bez znanja,sa kupljenom školom i rođama na važnim mjestima,ni nemože nam bit bolje neobrazovane seljačine!

VL
FL
flok
15:04 05.01.2011.

Zeljko, očito previše seru na Sanadera, ja mu nisam fan, ali što je previše previše, najprije kažu da je Sanader lopov jer je davao jeftinije struju, a ovih dana traže jeftiniju struju isti radnici

VL
LO
lopata
16:35 05.01.2011.

kakosijes Reci mi za koga bi ti glsao (u nacelu se slazem sa svime kaj si napisal)

VL
MA
marini
09:03 05.01.2011.

micogrizly koga muljaš, ne bih se začudio da je sam Sanader bio nalogodavac Pukanićevog ubojstva, jednim udarcem dvi muve-novo auto i rješavanje nezgodnog novinara.

VL
OB
-obrisani-
03:10 06.01.2011.

Samo neka HDZ-e kupuje autombile, trebat ce im za bjezanje iz Hrvatske Drzave!!!!!! Cudi me da nitko nije spomenuo auto Zorana Milinovica, koji je kupio na ime zenine firme, cijena, sitnica 480 000 eura, a firma se bavi tiskanjem rekvizitata za kampanju SDP-a !!!!

VL
Avatar icka79
icka79
00:49 06.01.2011.

600,000 vas je nezaposleno idioti,papci na cici!

VL
DU
Deleted user
08:14 05.01.2011.

U ovoj vrsti novinarskih uradaka koji idu prvenstveno ad hominem, kao što smo svjedoci posljednjih godina, nedostaje par kritično važnih informacija. Prva bi bila da je taj blindirani automobil nabavljen u kontekstu, za RH vrlo stresnih i neobičnih, okolnosti kad je izvršen atentat na pok. Pukanića i pok. Franjića te pok. gđicu Hodak. Kako su se atentatori vrzmali na par sto m od stana tadašnjeg Predsjednika RH Mesića, a sigurnosne službe pojma nisu imale ni o tome niti o još nekim drugim stvarima, zavladala je panika u pol. vrhovima RH i samo se gledalo da se što više štite vodeći političari RH, a što koštalo da koštalo jer je i vrapcima bilo jasno da su oni koji su plaćeni da štite sigurnost i poredak RH debelo zakazali. Zato je i nabavljen najmodernije blindirani BMW u tom trenutku koji može odolijevati i vatri protuoklopnih bacača (doduše onih više portabl tipa a la Armbrust, a ne i onih vero za obračune protiv najmoćnijih tenkova današnjice). Druga stvar koja nedostaje u članku jest da Ježić čitaj DIOKI ima niz neraščišćenih računa s mnogim dobavljačima i pružateljima komunalnih usluga - počevši od plina, nafte, komunalnih naknada Gradu Zagrebu i još oho-ho toga. Pa mi se onda čini logičnim korakom da se u članku navede da tip koji špila nekog kritičara režima via Novi List ima gomilu putra na glavi iz smjerova svih vodećih pol. stranaka u RH i njihovih šefova odnosno odmetnika iz tih stranaka poput Bandića. O čemu svjedoči i nedavna kampanja za Predsjednika RH kad je donirao sve redom, neovisno o stranačkim bojama jer je valjda računao da će jedan i postati Predsjednik RH i da će se na tu adresu na Pantovčaku i moći obratiti kad zagusti. I gle čuda - to mu se i obistinilo!

VL
OB
-obrisani-
08:14 05.01.2011.

opet niko nije znao niš....Yebo te

VL
Avatar tomsom
tomsom
08:25 05.01.2011.

05.01.2011. u 08:14h mikrogrizzly je napisao/la: U ovoj vrsti novinarskih uradaka koji idu prvenstveno ad hominem, kao što smo svjedoci posljednjih godina, nedostaje par kritično važnih informacija. Prva bi bila da je taj blindirani automobil nabavljen u kontekstu, za RH vrlo stresnih i neobičnih, okolnosti kad je izvršen atentat ............................. ============================================================= mikro, poznato je da si na neki način uvijek prisutan kada se brani sanader. međutim ovdje se radi o čistom pogodovanju, i nagradi za pogodovanje. sanader je direktno opernatio ježića tuđim, tj. našim novcem i za to primio mito. koji puki, koja panika, o čemu ti pričaš. no ako hdz ovako nastavi trebati će im oklopnjaci i pancirke.

VL
DU
Deleted user
08:33 05.01.2011.

Odi si utipkaj DIOKI u Google pa će na vidjelo izbiti par desetaka afera gdje pojedini sustavi, da li oni aktivni u energetici ili komunale velikih gradova, utjeruje od DIOKI goleme iznose na ime neplaćenog ovog ili onog, a šef DIOKI ucjenjuje radnim mjestima (tipa premjestiti će iz ZG 3 tisuće radnih mjesta). Pogledaj listu donatora predsj. kampanje za RH nedavno, a gdje Sanader nije bio \"igrač\", pa ćeš vidjeti tko je najveći pojedinačni donator kojim kandidatima. Ježić se pojavio na različitim listama s više stotina tisuća kn iznosima koje je donirao. Ukratko, pustimo mi Sanadera postrani - Ježić je tip koji igra na nekoliko političkih razboja istodobno i uopće ne dvojim da se isprsio za blindirani BMW svojedobno i da mu je za to napravljen ustupak, ali ostaje visjeti u zraku pitanje što su dobili oni drugi političari koji su DIOKI oprostili dugove za komunalnu sferu ili naftu/plin i još dosta toga. Što se tiče Pukanića - nikad u javnost nije procurjelo ime šefova MUP-a koji su mu ukinuli zaštitu, a kad neki liječnik s malim zakašnjenjem operira žučne kamence kumici pa ona umre - odmah mu ime na naslovnicama. I sada razvlače po novinama tipa koji je odobrio da se reg. tablice stave prešutno s jednog na drugi auto kao da je to najveći krimen zamisliv za MUP-ana, a što im je ekipica bugarsko-beogradsko-zagrebačke krim. elite operirala posred ZG, na par stotina m od stana Predsjednika RH i donosila snajpere i plastične eksplozive, e a to ćemo zataškati...

VL
R7
rolf-77-55
13:26 05.01.2011.

Ovaj SKILJONJA sa fotke je dobro izstudirao LOPOVSKI FAKULTET a njegovi pomagaci isto tako. Vidi se dobro da su to studenti koji su dobili STIPENDIJU iz Titinog fonda !!!!!!!!

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:39 05.01.2011.

čeeekaj a Bačić!

VL
OB
-obrisani-
08:38 05.01.2011.

Mafija romani nisu nista za stvarnost u jadnoj nasoj drzavi. Zasto smo se borili,zato nasi suborci leze u grobovima da gamad i njihova dijeca na jedan nacin pljuvali po nama svima.

VL
Avatar icka79
icka79
00:50 06.01.2011.

Pun mi vas je kuuuuuuuurac

VL
OB
-obrisani-
08:41 05.01.2011.

POLICIJA IZMJENILA TABLICE,,,,super i ja ću to napraviti

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:38 05.01.2011.

Ben ti Večernji. Rekoh mami sad mi je jasno da Jaca i Hebrang nisu nista znali o BMW-u. Mama mi je rekla da se obučem da će me voditi doktoru i logopedu i prebaciti u razred za djecu sa posebnim potrebama!

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.