Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekaju DNK analizu

Blizanke razdvojili nakon rođenja, pronašle se na YouTube-u

blizanke (1)
Foto: Kickstarter
1/3
06.04.2013.
u 10:58

Nakon snimke na internetu studentica iz Francuske krenula je istraživati tko je djevojka koja izgleda jednako kao i ona

Nevjerojatna je moć interneta i društvenih mreža, a to pokazuje i priča o dvije djevojke koje su nakon 25 godina razdvojenosti opet pronašle jedna drugu. Njih su dvije, vjeruju, sestre blizanke rođene u Južnoj Koreji. Razdvojene su po rođenju i obje su posvojene. Jedna se zove Samantha Futerman i glumica je iz Los Angelesa, dok druga, Anais Bordier, studira u Londonu, a odrasla je u Francuskoj.

Sve je krenulo snimkom na YouTube kanalu na koju je nabasala Anaisina prijateljica. Na ekranu kompjutera ugledala je sliku i priliku svoje prijateljice i o tome je obavijestila. 
Bila je to snimka u kojoj se pojavljuje Samantha i Anais je odmah počela istraživati tko je ta djevojka. 

Na internetu je otkrila da je Samantha, jednako kao i ona, rođena19. studenog 1987. u S. Koreji i nedugo potom posvojena. Anais je odmah shvatila da postoji mogućnost da je Samantha njezina biološka sestra blizanka pa joj se javila preko Twittera i Facebooka. 

Sad su u akciji. Cilj im je snimiti dokumentarac o svojoj filmskoj priči, a kroz Kickstarter program prikupile su i dovoljno novca da naprave DNK analizu i potvrde svoje sumnje. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije