Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagađanja javnosti

Bivši potpredsjednik Europske banke novi grčki premijer?

grčka
AFP/PIXSELL
07.11.2011.
u 11:36

Lucas Papademos još se nije izjasnio želi li uopće preuzeti odgovornost u kriznom vremenu

Bivši potpredsjednik Europske središnje banke Lucas Papademos najvjerojatniji je kandidat za mjesto privremenog grčkog kandidata koji će Vladu nacionalnog jedinstva voditi sljedećih 15 tjedana do parlamentarnih izbora najavljenih za sredinu veljače.

>>Grčka dobiva novu vladu, premijer Papandreou pristao odstupiti

Čelnici dvaju najjačih grčkih stranaka, donosi AP, potvrdili su kako je 64-godišnji bivši bankar kandidat za mjesto premijera iako još uvijek nema nikakvih informacija bi li prihvatio vođenje zemlje u krizi bez obzira kako to bilo.

Inače, imena potencijalnih kandidata nisu javno obznanjena.

Komentara 8

LU
lujo3
12:44 07.11.2011.

A jbga sad... Da taj gospodin nije bio na navedenoj funkciji kad su primali Grčku u EU? U tom slučaju morao je znati da financijska izvješća koja je vlada dala ne odgovaraju činjenicama. U svakom slučaju morao je znati ...:)

UK
Ugo Kajvez
12:46 07.11.2011.

Bankari namještavaju svog čovjeka ......... to bi kao trebalo biti dobro ................ UAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA. ........................ jednino u čemu će uspijeti je izazivanje revolucije .................

OB
-obrisani-
12:30 07.11.2011.

?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije