Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala

Bivši Martinin dečko na sudu zbog droge i oružja

horvat
vl
21.03.2010.
u 18:45

Saša Leskovčanin (39) skrivao je "kalašnjikov", kilogram eksploziva, 280 grama plastičnog eksploziva, ručne bombe, 236 komada streljiva...

Saša Leskovčanin (39), dečko nestale manekenke Martine Horvat, uhićen je u subotu i priveden u policijsku postaju na ispitivanje zbog sumnje da ima veze s njezinim nestankom. – Nalazi se na informativnom razgovoru – kratko nam je rekla A. Ljuba, glasnogovornica PUZ-a. Doznajemo da je Leskovčaninu, koji je manekenku tukao, produžen boravak na ispitivanju još 24 sata. Iako sinoć nismo uspjeli dobiti službenu potvrdu, Leskovčanin je u srijedu u Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora i 10 mjeseci zbog preprodaje droge i posjedovanja oružja.

>>Policija ispitala pa pustila bivšeg dečka Martine Horvat

Zajedno s bivšom djevojkom Leonorom P. G. 2007. prijavljen je zbog posjedovanja i preprodaje 16,3 g kokaina i 78 g marihuane. U barakama u Lučkom skrivali su oružje. Leonora je prilikom uhićenja imala ukradeni pištolj "titan" sa 7 metaka. Daljnjom istragom policajci su otkrili da je par u barakama u Lučkom skrivao "kalašnjikov", kilogram eksploziva njemačke proizvodnje "danubit 2", 280 g plastičnog eksploziva PEP 500, bojevu ručnu bombu M75, ručnu bombu M50-P3, 10 elektrodetonatorskih kapisla, 236 kom. streljiva i školsku minobacačku minu kalibra 120 mm. U baraci su skrivali i vagu za precizno mjerenje. Leskovčanin je policajcima predao pištolj "browning" sa sedam metaka, koji je skrivao u motociklu. Leskovčanin je, navodno, bio zadnji koji je Martinu vidio, ispričao nam je Martinin brat Boris. S dečkom je živjela u stanu na Laništu.

Kad se Leskovčanin probudio 14. ožujka, nije je zatekao u stanu. Ne brinuvši se, otišao je na imanje kod Zagreba. Kad se vratio u 14 sati, vidio je da je uzela laptop i putovnicu (koja je uvijek bila u torbi laptopa), mobitel, nešto odjeće, a ključ je ostavila. Obavijestio je brata, a on policiju. Policija nema informacije da je izašla iz zemlje. S Leskovčaninom je Martina imala vezu 'začinjenu' svađama, a često su padali i udarci, ispričali su nam Martinini prijatelji.

Komentara 7

AK
akil
21:37 21.03.2010.

Logično bih bilo da on može više znati o nestanku,jer je bio s nestalom u kontaktu.Tko zna možda jednog dana ispliva,a to bih bilo najgore rješenje.

OB
-obrisani-
22:47 21.03.2010.

Jadranka Kosor prijeti tužbom zbog klevete...zar ovo nije potez ocajnika ! Kad ce se nasi politicari nauciti ,kad se pogrijesi, da je pozeljno isspricati se... i pokusati popraviti gresku ? Jedino tako mogu sacuvati i ono malo kredibiliteta. Vrati Jaco stan,jer je oteto prokleto...i drugi puta ne zovi HRT...sloboda govora je zajamcena, bar tako pise na papiru.

EH
ehh
22:07 28.03.2010.

€H čisto je pitanje tko je uopče ta djevojka¨? Putovanja koja i ne koštaju malo, laž prijateljima, osobi sa kojom živi, potrošenih 6000 kn na mobitelju firme na račun poslodavca, a u Opatiji dobila 200Eur od poslodavca . ------- SamoSamo pišem ono sto je pročitano u raznim novinama. Ovo me podsječa na agenta 007 ali mi imamo mup na nivou oni če to riješit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije