Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bivši hrvatski veleposlanik Ljubomir Čučić izručen Hrvatskoj

čučić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
21.01.2010.
u 21:17

Ljubomira Čučića u Hrvatskoj čeka kazna zatvora u trajanju od godinu dana na koju ga je osudio Općinski sud u Zagrebu zbog obiteljskog nasilja nad sada već bivšom suprugom Magali Boers.

Bivši hrvatski veleposlanik Ljubomir Čučić zrakoplovom je iz Njemačke do zagrebačke zračne luke i predan hrvatskoj policiji,  potvrdio je Krunoslav Borovec, načelnik ureda ravnatelja policije MUP-a.

Nisam čula da je dopraćen u Hrvatsku iako je izručenje trebalo biti danas. Nisam bila potpuno sigurna hoće li se to i ostvariti jer je u nekoliko navrata bilo najavljivano izručenje, ali ako je to potvrdio Borovec, onda nemam razloga sumnjati.

Večeras ne mogu ništa učiniti, ali sutra ću ga posjetiti u Remetincu. On će tu provesti mjesec dana kako bi se ispitalo njegovo stanje, a potom će ga premjestiti u neku od kaznionica, kazala nam je večeras odvjetnica Nataša Čučić, supruga Ljubomira Čučića.

Ljubomir Čučić osuđen je na godinu dana zatvora zbog zlostavljanja supruge, ali je kada se trebao javiti na izdržavanje kazne, napustio Hrvatsku i javnosti uputio objašnjenje kako ukoliko ode u zatvor, zauviojek gubi dvije kćeri, Saru i Laru koje je njihova majka, Magali Boers Čučić odvela iz Hrvatske posebnim zrakoplovom kada je Čučić uhićen zbog zadržavanja djece.

Uhićen je 1. listopada prošle godine u Njemačkoj kada se vraćao iz Luksemburga u Francusku čiji je državljanin. –Vraćao se kraćim putem preko Njemačke izložio se uhićenju, rekla nam je Nataša Čučić nakon njegova uhićenja u Njemačkoj.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
21:42 21.01.2010.

bitno je da samo branimir glavic ne moze ni NATO da izruci !

IV
ivicas
22:19 21.01.2010.

eto evropa nam vraca ambasadore muskarace u marici

KA
karlovcankica
23:44 21.01.2010.

koga jos to zanima..smrad..hrvatski white trash

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije