Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda
Povratak na članak

Bivši čelnici NK Croatije oslobođeni za zloporabe

Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nisu uz plaće nogometašima davali i fiktivne zajmove

Komentari 25

Avatar comandante
comandante
14:11 04.04.2012.

Pa ko je kriv maj..u vam nesposobnu. Porez nije placen - tko je kriv???????????

VL
DE
denderi
14:20 04.04.2012.

tu se sudilo imenima ,a ne za kriminalno radnju ,ako su oni ti koji su vodili klub i za to primili lijepo lovicu onda su i krivi u protivnom sudac laže jer je korumpirani...bljak

VL
DA
danijel00
14:21 04.04.2012.

nitko kriv a para nema...

VL
PE
pessimus
14:21 04.04.2012.

najbolje da su krivi, malo sutra

VL
TA
Takaros
14:25 04.04.2012.

horvatinčić je ko slika doriana gray-a. u javnosti ništa nije kriv i baš je super, a kad ga pogledaš sav se usuko ko čvarak od boleština koje ga iznutra izjedaju.

VL
TR
trofaznijudeomasonskikomunjara
14:28 04.04.2012.

Za najviše tri-četiri godine svi ti sanaderi, polančeci i drugi će biti pravomoćno oslobođeni, a Tomi će isteći uvjetna kazna za onaj talijanski par i svi će oni zajedno cerekati narodu dok uživaju u imovini koja zbog zakona o zastarii nije podložna provjeri porijekla od strane Porezne uprave. \"Tko je jamio, jamio.\"

VL
OB
-obrisani-
14:37 04.04.2012.

Lova je zamračena, imovina vješto skrivena od tromih poreznih obveznika koji se ionako nisu pretrgli da otkriju salonske dugoprstiće. Uskok gomila optužbe, sudski se postupci razvlače jer se suci bave tricama i kučinama, a na kraju samo Svevišnji zna tkoko je imao prste u medu. HNB se pretvorio u praonicu novca i servis koji na 130 sekundi, da se nahrane nezasitni i pomno odabrani sluge prljavih centara moći, odblokira propalu Credo-banku. Hanfa ne reagira na očite lopovluke i kršenje pravila igre, premijer Milanović meditira i uvjerava nas da stoka sitnoga zuba mora na svojim leđima podnijeti teret promjena i usto još ponizno mahati repićem. Na Golom otoku skuplja se paučina, a lopovi svih balkanskih zemalja rade prekovremeno. Demokracija je doista prava stvar, ali gdje baš da nas snađe...

VL
CA
CALL
14:38 04.04.2012.

Koji debilni neinteligentni komentari !!! Čudni ljudi.............. svaki dan idu po \'svoje mišljenje\' na stranice jutarnjeg lista, nisu u stanju formirati vlastite stavove. Traže pravdu........ inzistiraju na tome da se sudi.......... onda kad završi postupak suđenja i njihovi \'omiljeni dežurni krivci\' budu oslobođeni..... e onda je sudstvo korumpirano. Hrane se neradom, mržnjom i linčom. Presude gereralima proglašavaju pravdom a nepravdom svaku sudsku odluku po kojoj ne netko (za koga su u jutarnji išli po mišljenje) oslobođen krivnje. Užas!!!

VL
CA
CALL
14:48 04.04.2012.

Ma koga Vi slijedite? Frajer se javlja pod imenom \'trofazni judeo masonski komunjara\'. Eto Vi ostali čitatelji jutarnjeg......... koga vi slijedite! Novine za ljude s kondorom u glavi! Sve je jasno. Lakše budali metar u guzicu nego cm u glavu!!

VL
OB
-obrisani-
14:52 04.04.2012.

Da, Calle, pokradeni su deseci milijuna, a ovdje sve pršti od anđelčića koji u životu mrava nisu zgazili i lipu tuđega novca profućkali.

VL
SI
silversurfer22
14:57 04.04.2012.

oslobođeni ?! ha ha ha ha ha ha......presmiješno.......ma ne može nama pomoći ni dragi Bog, a kamoli EU...pa sve je korumpirano do srži....

VL
CA
CALL
14:59 04.04.2012.

Da pokrali su na Mijuri, Mikulenasu, Sedlovskom i Pavloviću. Ma daj nemojte biti naivni. Ljudima mažu oči......... s nogometom. Eto silnih milijuni pokradeni u nogometu. A Franjo Luković privatizirao ZAGREBAČKU BANKU I TO SE NE SPOMINJE. PREKO MILIJARDU EUR!!!!! DA. MILIJARDU! Znači,. u Hrvatskoj se provodi tkz. SELEKTIVNA PRAVDA a sve kako bi se rulja zabavljala s NOGOMETOM, Mamićem i BBB dok oni MAŽNJAVAJU STOTINE milijuna. Nemojte biti naivni. Nemože se javno pozivati na linč samo nekolicne ljudi oa tamo gdje je krupni lokpovluk........... o tome se šuti. Da............. zato što se EPH-u plaća reket. Tko ne plaća jadna mu majka. Pa to je uopće poznata činjenica u poslovnoim, krugovima Hrvatske.

VL
OB
-obrisani-
15:05 04.04.2012.

Franjo Luković pokrao je milijardu, ali što možemo kada u HNB-u sjede dobro potkoženi slugani krupnoga kapitala. Nedavno su se toliko osilili da su na 130 sekundi odklokirali Credo-banku i nahranili svoje miljenike. Da je Lesar ozbiljan opozicionar, organizirao bibi danonoćne straže ispred sjedišta te zločinačke organizacije i zatražio smjenu tih prljavaca. Ovako lajemo na vjetar i dopuštamo da se sitne i krupne ribe goste da se sve puši. Da je u nogometnomu miljeu mutno, zna i malo dijete, no veći kriminal ne oslobađa krivnje bitange sitnoga zuba.

VL
CA
CALL
15:05 04.04.2012.

Znate lči uoppće zbog ćega su oni optuženi???! Ne! Samo Vam je važno pljuvati po sudstvu itd. Teretili su se da od 1999. do kraja travnja 2000. igračima Mijuri, Mikulenasu, Sedlovskom i Pavloviću nisu uplatili porez i prirez od 923.790,67 kuna. ZNATE LI ZAŠTO SU OSLOBOĐENI?! NE ZNATE. Samo pljujete jer Vam je EPH složio mišljenje. Nemorate razmišljat svojom glavom. OSLOBOĐENI SU JER: Kao strani državljani nimogu biti oporezovani za primanja DVA PUTA. TJ. AKO SU PLATILI POREZ NA PRIMANJA U VLASTITOJ DRAŽAVI, ne moraju ga plaćati i u Hrvatskoj. Nema dupliog oporezivanja. Ali............. Vama sbvima nisu bitne činjenice več unaprijed formirano mišljenej koje ste stvorili čitajući jutarnji list!!!!!

VL
JM
ja-ma
15:51 04.04.2012.

@CALL pa zašto bi uopće narod razmišljao?Ako su poznati i bogati krivi su i amen.Mi smo,nažalost,država u kojoj mišljenje kroje novinari sa svojim tendencioznim člancima,a narod je žedan krvi i nije ih briga za istinu.

VL
OB
-obrisani-
16:42 04.04.2012.

Calle, istina je samo ako je s državama u kojima su spomenuti igrali potpisan sporazum o izbjegavanju dvostrukoga oporezivanja. A u Tuđmanovo doba nismo takav sporazum imali ni sa Slovenijom, stoga je sve moguće. --- 04.04.2012. u 15:05h CALL je je napisao/la: Znate lči uoppće zbog ćega su oni optuženi???! Ne! Samo Vam je važno pljuvati po sudstvu itd. Teretili su se da od 1999. do kraja travnja 2000. igračima Mijuri, Mikulenasu, Sedlovskom i Pavloviću nisu uplatili porez i prirez od 923.790,67 kuna. ZNATE LI ZAŠTO SU OSLOBOĐENI?! NE ZNATE. Samo pljujete jer Vam je EPH složio mišljenje. Nemorate razmišljat svojom glavom. OSLOBOĐENI SU JER: Kao strani državljani nimogu biti oporezovani za primanja DVA PUTA. TJ. AKO SU PLATILI POREZ NA PRIMANJA U VLASTITOJ DRAŽAVI, ne moraju ga plaćati i u Hrvatskoj. Nema dupliog oporezivanja. Ali............. Vama sbvima nisu bitne činjenice več unaprijed formirano mišljenej koje ste stvorili čitajući jutarnji list!!!!!

VL
MD
mara-danda
16:46 04.04.2012.

sve su to stare postenjacine... kako to da nema imena veleumnog sudca koji je tako presudio.. olos i na jednoj i na drugoj strani...

VL
Avatar possibilis
possibilis
16:57 04.04.2012.

selim....

VL
JO
johndoe2
17:05 04.04.2012.

Odavde treba što prije iseliti pa neka se u maloj bari krokodili sami požderu...kad već pravosuđe i državni aparat ne funkcioniraju... Čitam neki dan VL direktor oštetio Petrokemiju za 400 miliona kuna i za nagradu dobio otpremninu 690.000,00 kn - - ma gdje to ima samo u državi u kojoj mafija kroji zakone - ovo je sramota a ne država. Sve mi ovo smrdi na Petog ortaka..svi znaju tko je \"jamio\" a nitko ništa nezna nitko ništa nije vidio nema nikakvih dokaza

VL
OB
-obrisani-
17:55 04.04.2012.

Postovani! Horvatinčić, Novosel i Vrbanović nisu krivi za utaju poreza * Tocno. Drzava je kriva jer im je OMOGUCILA da manipuliraju ni ne placaju sto bi MORALI placati nu svakoj uredjenoj drzavi. Lijep pozdrav!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.