Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u Vladi

Biskup Uzinić čestitao premijeru Plenkoviću na rođenju djeteta

Mate Uzinić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
23.02.2017.
u 16:28

Obradovala me vijest da ste upravo Vi i upravo u ovom veoma delikatnom trenutku za budućnost hrvatskog naroda koji demografski izumire, postali prvi predsjednik Vlade Republike Hrvatske koji je dobio dijete tijekom svoga premijerskog mandatam naisao je mons. Uzinić premijeru

Biskup dubrovački mons. Mate Uzinić kao predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj dubrovački biskup Mate Uzinić čestitao je premijeru Andreju Plenkoviću "u povodu rođenja djeteta u njegovoj obitelji, a u kontekstu zabrinjavajuće demografske situacije hrvatskog naroda i potrebe zaštite svakog ljudskog života i njegovog dostojanstva".

- Obradovala me vijest da ste upravo Vi i upravo u ovom veoma delikatnom trenutku za budućnost hrvatskog naroda koji demografski izumire, postali prvi predsjednik Vlade Republike Hrvatske koji je dobio dijete tijekom svoga premijerskog mandata. Taj događaj ima iznimno značenje za Vašu obitelj, ali može biti i jest lijep znak i poticaj Vama osobno, a nadam se i cijeloj Vladi, za još aktivnije zauzimanje oko zaštite svakog ljudskog života i njegovog dostojanstva, što je osnovni preduvjet demografske obnove Republike Hrvatske, bez koje je uzaludan sav trud koji se ulaže na drugim poljima - piše biskup Uzinić u prvoj takvoj čestitci koju je jedan biskup uputio nekom visokom državnom dužnosniku.

 

>> Premijer Plenković sretan i nasmijan izlazi iz rodilišta u Petrovoj

Komentara 2

PU
Pulchrum
17:28 23.02.2017.

Čestitam odličnom premijeru i hrvatskom ocu i mužu!

Avatar mrTrobec
mrTrobec
20:12 23.02.2017.

Znamo biskupe da se veselite svakome djetetu,bolje bi bilo da se manje veselite i da ga bolje čuvate od braće koja pretjerano ljube dječicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije